KPMG Kaldığı Yerden Devam Etti

KPMG Kaldığı Yerden Devam Etti
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. turunda çeyrek finale kalabilme yolunda KPMG ile Sandoz karşılaştı.

Grup maçlarında başarılı sonuçlara imza atan iki ekibin çeyrek finale kalabilme mücadelesi her iki takımın kontrollü futboluyla başladı. Takımlar geliştirdikleri ataklarla rakip kalede gol ararken ilk yarının son anlarına kadar karşılaşma golsüz geçti. Dakikalar 13'ü gösterdiğinde Aydın Özen KPMG takımını 1-0 öne geçiren gole imzasını attı. İlk yarıda başka gol olmazken devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda iki takımında daha gole dönük oyunları karşılaşmanın seyir zevkini yükseltti. Seyirciler son dakikalara kadar skorun her iki takımın lehine dönebileceği ataklar izlediler. Maçın son bölümleri heyecan içinde geçerken 28. dakikada KPMG takımından Burak Çataltepe takımını rahatlatan golü kaydetti (2-0). Hemen ardından maçın son dakikasında yine KPMG'den Yıldıray Atalay skoru 3-0'a taşıyarak maçın da skorunu belirledi. Aldığı bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırmayı başaran KMPG takımında oyuncuların maç sonu coşkusu görülmeye değerdi.

Oynadığı tüm karşılaşmalarda olduğu gibi centilmence oyununu iyi futboluyla da süsleyen Sandoz ekibi de seyirciler tarafından alkışlandı.