KPMG 3-0 P&G

KPMG 3-0 P&G
09.01.2022

Lig tecrübesiyle ilk dakikalarda maça ağırlığını koyan KPMG sayıları bulmakta zorlanmadı. Münteha ve Yeşim'le etkili olan mor yeşilliler 15-7'de rakibine mola aldırdı. Mola dönüşünde hızını kesmeyen KPMG rakibini ikinci molaya zorladı. Setin sonunda da konsantrasyonu elden bırakmayan KPMG başlangıç setini 25-10 kazandı.

 

İkinci sete de hızlı başlayan KPMG, Yeşim'in etkili servisleriyle rakibine üstünlük kurmayı başardı. Büşra'nın da file önünde oyuna katılmasıyla farkı iyice açan KPMG, Münteha'nın servise geçmesiyle oyunu domine etmeye devam etti. Setin sonlarına doğru Övgü'nün arka arkaya sayıları P&G adına olumlu sinyaller verdi ancak Yeşim'in blokladığı topla seti bitirmeye yaklaşan KPMG, P&G'nin basit hatalarını da değerlendirerek seti hanesine yazdırdı (25-15).

 

İlk iki setin ardından oyundan düşen P&G, rakibine direnç göstermekte zorlandı. Bir ara 14'e kadar çıkan fark antrenör Andaç Kılıç'a mola aldırdı. Moladan arka arkaya sayılarla dönen P&G, Filiz'in de servisleri etkili kullanmasını avantaj bilerek farkı eritmeye çalıştı. Övgü'nün arka boşlukları değerlendirdiği oyunda P&G direnç göstermeye çalışsa da set ve maç KPMG'nin oldu (7-25).

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
10
18 dakika
2. Set
25
Set Skoru
15
17 dakika
3. Set
25
Set Skoru
7
16 dakika
51 dakika

Diğer Fotoğraflar