Kastamonu Entegre 0-3 KPMG

Kastamonu Entegre 0-3 KPMG
15.01.2022

Geçen hafta iyi mücadele eden Kastamonu Entegre’nin sultanlarına set vermeyen KPMG, iki hafta sonunda zirveye oturdu.

İki takım da maça kontrollü başlasa da bir adım önde gözüken taraf KPMG'ydi. Dengede giden maçta ise Büşra'nın etkili servisleri KPMG adına skora olumlu etki etti. Savunmada direnci arttırmaya çalışan Kastamonu Entegre, Aynur ve Aylin ile oyuna denge getirmek istese ancak serviste etkisini hissettiren Betül Biter takımı adına farkın açılmasını sağladı. Seti bitiren taraf KPMG oldu (15-25).

 

İlk setin rehavetini ikinci sette üzerinde hisseden KPMG'ye karşı Kastamonu Entegre doğru oyunlarla avantaj yakaladı. Aylin'in ortadan hücumları ve Tuğba'nın servisleri mavi beyazlılarda olumlu etki yarattı. Setin yarısı geçildikten sonra KPMG toparlandı ve Büşra'nın servise geçmesiyle farkı 4'e kadar çıkardı. Mola alarak toparlanmak isteyen Kastamonu Entegre dönüşü sağlayamayınca KPMG maçda durumu 0-2'ye getirdi (15-25).

 

Üçüncü sete hızlı bir başlangıç yapan KPMG rakibine 3-6'da mola aldırdı. File önünde Betül'ün pas servisleri ve Büşra'nın etkili plaseleri farkın açılmasını sağladı. 6-14'de ikinci molasını alan antrenör Yücel Gündüz, Kastamonu Entegre'yi oyuna yeniden sokmayı hedefledi. Mola dönüşü Betül Şenol'un şahane servisleri rakip yarı alanda kaldı ve fark daha da açıldı. Setin sonunda da ivmesini düşürmeyen KPMG maçtan 0-3 galibiyetle ayrıldı (14-25).

0 - 3
1. Set
15
Set Skoru
25
21 dakika
2. Set
15
Set Skoru
25
21 dakika
3. Set
14
Set Skoru
25
21 dakika
1 saat 3 dakika

Diğer Fotoğraflar