İş Yatırım 3-0 Kastamonu Entegre

İş Yatırım 3-0 Kastamonu Entegre
23.01.2022

Kastamonu Entegre’yi set vermeden geçen İş Yatırım puanını 6’ya çıkardı

İlk seti baştan sona domine eden İş Yatırım, Kastamonu Entegre'nin de basit hatalarını avantaja çevirerek setlerde 1-0 öne geçti (25-7). 

İkinci sete etkili başlayan taraf Kastamonu Entegre oldu. Art arda sayılarla adeta bir uyanış gösteren mavi beyazlılar oyunda dengeyi yakaladı. Aylin'in yönetmenliğinde savunmayı iyi organize eden Kastamonu Entegre enerjisini yükselterek devam etti. Kübra'nın köşeden arka alana bıraktığı toplarla sayılar bulmaya başlayan İş Yatırım savunmayı da sıkılaştırınca yeniden öne geçti. Gülce'nin ortadan hücumlarına önlem alamayan Kastamonu Entegre'de ise basit hatalar da tekrarlanınca set İş Yatırım'ın oldu (25-15). 

Sevde'nin etkili servisleri İş Yatırım'ı üçüncü setin başında önde tuttu. Aylin'in köşeden smaç denemeleri de başarıyla sonuçlanınca ilk bölüm dengede geçildi. İş Yatırım öne geçip farkı açmaya başlayınca antrenör Yücel Gündüz'ün arka arkaya molalarda takımı toparlamaya çalıştı. İş Yatırım skor avantajını kullanarak final sayılarında hata yapmadı ve maçtan 3-0'lık skorla ayrıldı (25-13). 

3 - 0
1. Set
25
Set Skoru
7
21 dakika
2. Set
25
Set Skoru
15
21 dakika
3. Set
25
Set Skoru
13
20 dakika
1 saat 2 dakika

Diğer Fotoğraflar