İlk Finalist Albaraka Türk Oldu...

İlk Finalist Albaraka Türk Oldu...
27.11.2017

Yarı finalin ilk maçında Henkel ile Albaraka Türk takımları final için karşı karşıya geldi. 3-1’lik sonuç ile Albaraka Türk adını finale yazdırdı.

Yarı finalin ilk maçında iki güçlü ekip Henkel ve Albaraka Türk takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona heyecan içinde geçen mücadelede izleyenler de büyük keyif aldı. Maçta İlk bölümler karşılıklı ataklarla geçti.16. Dakikada gelişen Albaraka Türk atağında Hüseyin Karaarslan, Yalçın ile verkaçı sonrası kaleye güzel şutunda top köşeden ağlarla buluştu (0-1). Bu golden sadece 3. dakika sonra yine Albaraka atağında yine Hüseyin keleyi cepheden gören bir pozisyonda şutunu attı top ikinci kez rakip filelere gitti (0-2). Bu gollerin ardından gelişen Henkel atağında Zafer Telli orta alanda kendi topunu rakip alana taşıdı sert şutu az farkla auta getti. Karşılaşmada ilk yarı 2-0 Albaraka Türk üstünlüğüyle sonuçlandı. 

İkinci yarıda 32. Dakikada Albaraka atağında sağ kanatta Yalçın topla buluştu, ceza sahasına güzel pasında Derviş Uğur Atmaca'ya sadece dokunmak kaldı (0-3). 37. Dakikada Henkel takımda Zafer kendi geliştirdiği atakta rakiplerini birer birer geçti, Zafer'in sert şutunda top ağlara gitti (1-3). Son bölümlerdeki Henkel ataklarından gol çıkmazken, 3-1'lik sonuçla ilk finalist Albaraka Türk oldu. Başarılı bir sezon geçiren Henkel üçüncülük maçında bronz madalya için mücadele edecek.
 

Diğer Fotoğraflar