Heyecan Çeyrek Finalle Sürüyor

Heyecan Çeyrek Finalle Sürüyor
08.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 10 Aralık Cumartesi günü oynanacak çeyrek final maçlarıyla devam ediyor.

 

Birbirinden çekişmeli 48 maç, filelerle buluşurken izleyenleri büyüleyen 297 gol, seyir zevki yüksek estetik varyasyonlar, taktik dehası teknik adamların akıl dolu hamleleri, atmosferi renklendiren izleyiciler... İşte Lotto Şirketler Futsal Ligi'nde geride kalan haftalara damga vuran birkaç örnek ! 

 

Bu keyifli atmosferde sahne alan 20 takımdan sadece sekizi yoluna devam ediyor. Şu ana kadar oynadığı tüm maçları kazanan takımlardan geçtiğimiz yılın bronz madalyalı takımı hepsiburada.com katıldığı ilk yıl çeyrek finale yükselmeyi başaran Aldim ile günün ilk maçında karşı karşıya gelecek. Günün ikinci maçı kalesinde bir gol dahi görmeden emin adımlarla ilerleyen Arkas Marport ile teknik adamından oyuncusuna takım oyununun tüm gerekliliklerini yerine getiren ligin yeni takımı KPMG arasında oynanacak. Çeyrek final programı geçtiğimiz yıl yarı final oynama başarısı göstermiş iki ekip Finansbank ve Sensormatic maçıyla devam edecek. Yarı finale yükselme başarısını son şampiyon Finansbank'ın mı ya da mücadeleyi asla bırakmayan Sensormatic'in mi göstereceğini hep birlikte öğreneceğiz. Günün son maçı ise ligin bir diğer kayıpsız takımı, filelere şu ana kadar en fazla golü göndererek dikkatleri üzerine çeken De-Ga Automotive ile Eureko Sigorta arasında oynanacak. Eureko sigorta geçtiğimiz yıl penaltılar sonucu kaybettiği yarı final şansını bu yıl yakalayacak mı gün sonunda öğreneceğiz.

 

Tüm katılımcılarımızı, rakibe saygının temel olduğu, farklılarla değer kazanan futsalın büyülü atmosferi Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin çeyrek final maçlarına davet ediyoruz.  

 
    

Çeyrek final eşleşmelerini görmek için tıklayınız.