hepsiburada.com Yarı Finalde

hepsiburada.com Yarı Finalde
12.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi’nde 10 Aralık Cumartesi oynanan çeyrek final maçlarında günün ilk karşılaşması hepsiburada.com ile Aldim Telekomünikasyon arasındaydı.

Yarı final yolundaki mücadelede iki takım da oyuna kontrollü başladı. İlk dakikaları karşılıklı ataklarla geçen maçın 9. dakikasında Aldim geliştirdiği atakta İsmail Koç ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede daha fazla gol arayan takım hepsiburada.com oldu. Karşılaşmanın 13. dakikasında Anıl Aktaş'ın vuruşu ağlarla buluşunca skora da denge geldi (1-1). İlk yarının bu sonuçla bitmesi beklenirken birinci devrenin son saniyelerinde hepsiburada.com en skorer oyuncusu Mehmet Ünal'ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı adeta gol ile başladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında Mehmet Ali Pala takımını rahatlatan golü attı ve sonucu 3-1'e taşıdı. Artık karşılaşmada oyunun kontrolünü ele alan taraf hepsiburada.com olurken dakikalar 22'yi gösterdiğinde deneyimli golcüsü Serdar Giral ile farkı üçe çıkararak durumu 4-1'e getirdi. Bu dakikadan sonra maçın 24. dakikasında Aldim adına Eray Tuncer bir gol daha bularak skoru 4-2'ye getirdi. Gollü geçen mücadelede karşılaşmanın son golünü son dakikada Ümit Gürgan atan hepsiburada.com 5-2'lik sonuçla yarı finale yükselen ilk takım oldu.