hepsiburada.com kayıpsız gidiyor

hepsiburada.com kayıpsız gidiyor
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. tur karşılaşmalarından hepsiburada.com ile McCann Erickson takımları çeyrek finalist olabilme adına mücadele ettiler.

Grup müsabakalarının flash ekibi hepsiburada.com geride bıraktığı başarılı futbolunu bu maça da taşıdı. Karşılaşmaya hızlı başlayan hepsiburada'lı oyuncular 4. dakikada Mehmet Ünal ile durumu 1-0'a getirdi. 8. dakikada rakibinin kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkaran hepsiburada.com ilk yarının son anlarında Serdar Giral'ın bulduğu golle devre arasına 3-0 önde girdi.

İkinci yarıda da her iki takım adına önemli gol pozisyonları vardı. Bu pozisyonları 17 ve 19. dakikalarda deneyimli golcüsü Mehmet Ünal ile gole çevirmeyi başaran hepsiburada.com takımı skoruda 5-0'a taşımış oldu. Son anlara kadar her iki takım adına mücadelenin kaybolmadığı maçın 28. dakikasında hepsiburada takım kaptanı Ozan Aydoğan yapmış olduğu vuruşla gol perdesini kapatarak maçın skorunu belirledi (6-0).

hepsiburada.com böylelikle adını çeyrek finale yazdıran sekiz takımdan biri oldu. Maç bitiminde tüm McCann Erickson'lu oyuncular rakibini tebrik ederek kutlarken bu fair-play yaklaşımları tribünler tarafından alkışlandı.