Henkel’de Yarı Final Coşkusu...

Henkel’de Yarı Final Coşkusu...
20.11.2017

Çeyrek finalin zorlu eşleşmelerinden birinde GSK ile Henkel takımları karşı karşıya geldi. 3-1’lik sonuç Henkel’e yarı finali getirdi.

Çeyrek finalin zorlu eşleşmesinde maça her iki takımda iyi başladı. İlk yarıda orta alanda müthiş bir üstünlük kurma mücadelesi yaşandı. Geliştirilen ataklarda savunmalar ve kaleciler neredeyse hatasız bir oyun çıkardı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle geçildi.

İkinci yarıda artık takımların biraz daha fazla risk alıp aradıkları golleri bulması gerekiyordu. 34. Dakikada GSK takımının kazandığı serbest vuruşta topun başına Barış geçti. Barış'ın pasında sağ kanatta topa Yücel çok sert vurdu top ağlara gitti (1-0). 38. Dakikada bu kez Henkel takımının kazandığı serbest vuruşta rakibin golüne benzer bir pozisyonda Oğuz pasını Yusuf'a aktardı. Yusuf sağ kanattan topu kaleye gönderdi ve top filelere gitti (1-1). Bu gollerin ardından artık müsabakanın son bölümlerine kadar oyun ve skor dengede gitti. İzleyenler maçın penaltı atışlarına gideceğini düşünürken 48. Dakikada Henkel takımının atağında Yusuf yine sağ kanatta topla buluştu yerden köşeye yaptığı vuruşta top bir kez daha rakip ağlara gitti (1-2). Bu golün ardından kalan sürede GSK takımının rakip kalede rakibi adeta bunalttığı anları Henkel takımı iyi bir şekilde savuşturdu. Ve son dakikada Henkel kazandığı serbest vuruşta topun başına kaptan Murat geçti. Murat güzel vurdu gol oldu (1-3). Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yarı finale yükselen Henkel'de galibiyet coşkusu görülmeye değerdi. Tüm müsabakalarında olduğu gibi bu karşılaşmada da centilmence mücadele eden ve son ana kadar oyuna renk katan GSK'lı oyuncular da izleyenler tarafından alkış aldı.


 

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Giren Oyuncu Rasim Günal
    50' Çıkan Oyuncu Yusuf Apaydın
    50' Giren Oyuncu Gökhan Çalık
    50' Çıkan Oyuncu Yasin Beriş
    50' Gol Murat Ergül
Ersen Büyükdurmuş Sarı Kart 50'    
    48' Gol Yusuf Apaydın
    47' Giren Oyuncu Uğur Tın
    47' Çıkan Oyuncu Uğur Açıkgöz
    45' Giren Oyuncu Murad Sayınay
    45' Çıkan Oyuncu Oğuz Binkanat
    38' Gol Yusuf Apaydın
Yücel Işık Gol 34'    
Kenan Sağlam Giren Oyuncu 32'    
Okan Özçavuş Çıkan Oyuncu 32'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 0

Diğer Fotoğraflar