Hayat Deniz’de Güzel

Hayat Deniz’de Güzel
15.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi D Grubu’nda DenizBank tüm maçlarını kazanarak lider olarak bir üst tura yükseldi. Grupta ikinciliği Index Grup elde ederken, BNP Paribas Cardif üçüncü olarak bir üst tura yükseldi. En iyi dördüncüler arasına girmeyi başaran GittiGidiyor ise ikinci tura kalmayı başaran son takım oldu.

14 Ekim Pazar günü oynanan maçlarda D Grubu'nda DenizBank, BNP Paribas Cardif, Fujifilm, Index Grup ve GittiGidiyor takımları bir üst tura çıkmak için yarıştılar.

Ligin tecrübeli takımlarından DenizBank grupta sırasıyla Index Grup'u 17-15, Fujifilm'i 25-4, GittiGidiyor'u 30-12 ve BNP Paribas Cardif'i 28-10 yenerek lider olarak bir üst tura yükseldi. DenizBank aynı zamanda gruplarda bulduğu 100 sayı ile günün en skorer takımı olmayı başardı.

Ligin yeni takımlarından Index Grup ilk sezonunda gösterdiği performansla bolca alkış aldı. Grupda sadece DenizBank'a mağlup olan Index Grup, diğer maçlarında Fujifilm'i 21-15, GittiGidiyor'u 15-9 ve BNP Paribas Cardif'i bulduğu son saniye basketiyle 19-18 ile geçmeyi başardı. Index Grup'ta Mert Yazgan potalara bıraktığı 56 sayı ile grup aşamasının en skorer ismi oldu.

BNP Paribas Cardif gruptaki ilk maçında Fujifilm karşısında sahadan 20-12'lik skorla galip ayrılmayı bildi. İkinci maçında da GittiGidiyor'u ile geçen BNP Paribas Cardif, son iki maçında mağlup olsa da grup üçüncüsü olarak bir üst tura adını yazdırdı.

Gruptaki ilk üç maçını kaybeden Fujifilm ve GittiGidiyor takımları dördüncülük için son maçlarında karşı karşıya geldiler. Atılan her sayının altın değerinde olduğu müsabakayı GittiGidiyor 20-5 kazanarak averajla en iyi dördüncüler arasına girmeyi başardı. İkinci tura kalmayı başaran son takım olan GittiGidiyor'da Kaan Cankaya gruplarda bulduğu 25 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

İlk maçında kuvvetli oyuncusu Kerem Ege'nin şanssız sakatlığı ile güç kaybeden Fujifilm, istediği galibiyeti gruplarda bir türlü elde edemedi. Bir üst tura çıkamasa da iyi oyunlar sergileyen Fujifilm'de Emre Küçük'ün 21 sayılık performansı bolca alkış aldı.

Diğer Fotoğraflar