Hardline’da Yepyeni Bir Ürün

Hardline’da Yepyeni Bir Ürün
21.09.2011

Hardline dan yep yeni bir ürün. %100 WHEY

 

HARDLINE % 100 WHEY, tamamı düşük ısıda ultrafiltre edilmiş, yüksek standartlı whey konsantresi ve whey izolatı karışımıdır. Ayrıca çok kolay eriyen HARDLINE % 100 WHEY hafif içimiyle kullanıcıların damak zevkine de hitap etmektedir. Şeker içermez.

Güçlü ve sağlıklı kas büyümesi ve gelişimini sağlamak için protein alımından daha iyi bir gıda takviyesi yoktur. Ağır antrenman yapan bir sporcu protein takviyesi almazsa, vücut protein ihtiyacını karşılamak için kas dokularında mevcut olan proteini kullanarak, kasları yıkıma uğratır. Dolayısıyla, hem antrenman esnasında vücudun protein ihtiyacını karşılamaya, hem de kasların büyümesini sağlamaya yardımcı olmak amacıyla protein takviyesi yapılmalıdır.

 

%100 WHEY  Etkisini Nasıl Gösterir?
Enerji veren gıdalar içinde (karbonhidrat, protein,yağ gibi) protein nitrojen içeren tek besin kaynağıdır. Nitrojen, yeni kas dokularının oluşumuna, mevcut kas dokularının büyümesine ve tamirine yardımcı olur. Kas büyümesini sağlayabilmek için vücuda çok fazla nitrojen takviyesi yapmak gerekmektedir. Nitrojen miktarı, proteinin biyolojik değerinin ne kadar yüksek olduğu ile doğru orantılıdır. Peynir altı suyu proteini, tüm proteinler içinde en yüksek biyolojik değere sahip olanıdır.