Hardline Konferansı Çeyrek Finalleri

Hardline Konferansı Çeyrek Finalleri
06.01.2010

S.O.S International Playoffları nın ikinci gününün ilk maçında Global Bilgli ile Schneider Electric karşı karşıya geldi. Serdar Sayhan ve Tolga Tiftik ile oyuna ağırlığını koyan Global Bilgi maçı 23-12 kazandı.

Schneider Electric'te Bora Kankaya 6 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

İki yenilgisiz takımın karşı karşıya geldiği maçta Print Center Finansbank-2'yi Gökhan Karaç'ın pota altındaki etkili oyunu ile geçti. 17 sayı atan Karaç bu yıl ne kadar formda olduğunu bir kere daha ortaya koydu. Yaşar Deniz'in 8 sayılık oyunu Finansbank'a tur kapısını açmaya yetmedi. 10-29 kazanan Print Center yoluna devam etti.

Metin Özgüner'in 2006 yılındaki oyununu hatırlattığı ve takımının bütün hücumlarını yönettiği Nobel İlaç 2 - Aktif Grup maçında gülen taraf Aktif Grup oldu. 11 sayı atan Metin Özgüner sadece Arif Karadağ'dan destek gelince Nobel İlaç maçı 14 sayı ile tamamladı. Aktif Grup ise Ender Ekim'in 9 sayı ile skor liderliğini üstlendiği maçta 3 skorer daha çıkartınca 21-14 galibiyete ulaşan taraf oldu.

Anadolbank-1 5 oyuncusu ile sayı bulduğu maçta sadece bir kişiden skor bulmayı başaran Anadolu Hayat Emeklilik-2'yi 19-9'la geçti. Anadolubank'tan Ziya Özcanlı'nın 9 sayısı takımını rahatlatırken Anadolu Hayat Emeklilik'in skoreri Barış Çetin aynı skorla maçı tamamladı. Ancak Anadolubank'lı oyuncular başka bir Anadolu Hayat Emeklilik oyuncusuna sayı izni vermeyince sahadan 19-9 galip ayrıldılar.

Foto galeri için lütfen
tıklayınız...