Gümüş Madalya Türkiye İş Bankası’nın

Gümüş Madalya Türkiye İş Bankası’nın
15.05.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu Sezonu’nun finalinde Garanti Bankası’na 2-0 mağlup olan Türkiye İş Bankası, zorlu sezonu gümüş madalya ile tamamladı.

Sezonun ilk etabı olan gruplarda 4’te 4 yaparak iddiasını ortaya koyan Türkiye İş Bankası, rakip fileleri 17 kez sallarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Yetenekli oyunculardan kurulu mavi beyazlı ekip 2. Tur ile birlikte vitesi biraz daha artırdı. Çeyrek finalde Koton gibi genç ve diri bir ekip karşısında oldukça zorlanan, birçok pozisyonda Koton kalecisi Koray’ı geçmekte güçlük çeken Türkiye İş Bankası, son dakikalarda bulduğu golle adını son 4 takım arasına yazdırdı. Yarı finalde son şampiyon TEB ile kora kor bir mücadele sergilenirken bir adım daha istekli gözüken Türkiye İş Bankası, TEB’i saf dışı bırakarak kupaya giden yolda son viraja girdi.

Ligin son maçında 2012 finalinde devirerek şampiyon olduğu Garanti Bankası’na karşı yeniden aynı hedefe kitlenen mavi beyazlılar maça etkili başladı. Önde baskı kurmaya çalışan Türkiye İş Bankası şampiyonluğu ne kadar istediğini ilk dakikalarda izleyen herkese gösterdi. Süre geçtikçe sakat ve cezalı oyuncularının da eksikliğini hisseden kaliteli ekip ikinci yarının başında penaltıdan yediği golle 1-0 geri düştü. Golün ardından takımın en golcü oyuncusu Rıfat Şen’i sakatlığına rağmen sahaya süren mavi beyazlılar istediği sonuca ulaşamayarak son dakikalarda yediği golle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu Sezonu’nu 2. lik kürsüsünde tamamladı.

Sezon boyunca Türkiye İş Bankası’nda Oğuzhan Aksoy, Rıfat Şen, Zafer Polat, Alper Şen, Ramazan Kaba, Burak Almendi gibi oyuncular skora yaptıkları katkılarla dikkat çektiler.

Türkiye İş Bankası’na yeni sezonda başarılar diliyoruz. 

 

 

0 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    58' Asist Eray Ertürk
    58' Gol Murat Bilgin
Murat Karadaş Sarı Kart 52'    
Burak Almendi Sarı Kart 44'    
Rıfat Şen Giren Oyuncu 38'    
Emrah Ekmekçi Çıkan Oyuncu 38'    
    34' Penaltıdan Gol Cevher Yılmaz
Abdullah Ünal Giren Oyuncu 31'    
Berk Dizdar Çıkan Oyuncu 31'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 0

Diğer Fotoğraflar