Gruplar Şekilleniyor

Gruplar Şekilleniyor
07.11.2022

Şirketler Futbol Ligi Ahmet Naci Dizman Sezonu 3. Hafta müsabakaları 6 Kasım Pazar günü oynandı.

A ve B gruplarında oynanan toplam 6 müsabakada alınan skorlarla birlikte gruplardaki sıralamalar da şekillenmeye başladı. Gruplarda kalan 2 hafta, çeyrek finale çıkma adına önemli mücadelelere sahne olacak.

6 Kasım Pazar günü oynanan 3. hafta müsabakalarında sahaya ilk olarak CMA CGM ve Ege Yapı takımları çıktı. Maçın iki tarafa da gidip geldiği mücadelede kazanan 9-5'lik skorla taraf Ege Yapı oldu.

Günün ikinci maçında Garanti BBVA, Enerjisa Üretim karşısında bol gollü bir galibiyet alarak kayıpsız yolculuğuna fire vermeden devam etti.

İlk 2 haftanın puansız iki takımı Commencis ve Bionet günün 3. maçında karşı karşıya geldi. Müsabakadan Bionet 6-1'lik üstünlük ile ayrıldı. 

TEB-MNG Kargo mücadelesi günün keyifli maçlarında biri olarak ön plana çıktı. İki takımın da gücünü ortaya koyduğu müsabakada 3 puana uzanan takım TEB oldu.

Günün 4. maçında Turkcell ve Henkel takımları grup liderliği adına avantaj yakalamak adına önemli bir maça çıktı. Turkcell galibiyete uzanan taraf oldu ve 9 puana ulaştı. 

Günün ve haftanın son maçında QNB Finansbank ve Ziraat Bankası karşı karşıya geldi. Uzun süre dengede giden oyunda ikinci yarı gelen goller QNB Finansbank'a önemli bir galibiyet getirdi. 

Maç sonuçları için tıklayınız.

3. haftanın ardından oluşan puan durumu için tıklayınız.

*Tüm maçların haberleri, istatistikleri ve foto galerileri kısa süre içerisinde yayınlanacaktır.