Grup Lideri Finansbank

Grup Lideri Finansbank
23.09.2013

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi 2013 senesi grup maçları sonuçlandı. Maçlar sonunda namağlup grubu tamamlayan Finansbank grup birincisi oldu.

21 Eylül tarihinde Terakki Vakfı Okulları Spor Salonu'nda gerçekleşen grup maçları sonunda yarı final eşleşmeleri belli oldu. Toplamda 169 sayının atıldığı grup maçlarında grubu namağlup tamamlayan Finansbank 49 sayı ile en çok sayıyı bulan takım olmayı başardı.

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi 2013 senesi grup maçları beklendiği gibi kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Geçtiğimiz yıl grup maçlarında lige veda eden Finansbank takımı bu sene daha organize olmuş bir şekilde lige başladı. Oynadığı dört maçı da kazanan Finansbank grubu lider tamamladı.

İkincilik Averaj İle Belirlendi
Nefeslerin tutulduğu grup maçlarında ikişer galibeyet alan Akbank, GlaxoSmithKline ve Turkcell takımları grubu altışar puanla tamamladılar. Fiba oyun kurallarında belirtildiği gibi kendi aralarında oynadıkları maçlar göz önünde bulundurulduğuda Turkcell averajla grup ikincisi olurken, GlaxoSmithKline üçüncü ve Akbank dördüncü sırada yer aldı. Geçtiğimiz senenin güçlü takımı ve ikincisi Denizbank ise grup maçlarını beşinci tamamladı.

Grup maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. 29 Eylül Pazar günü oynanacak yarı final heyecanında Finansbank ile Akbank eşleşirken, geçen senenin şampiyonu GlaxoSmithKline ile ligin yeni ekibi Turkcell takımları karşılaşacak.

Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Grup ve Puan Durumu için tıklayınız...

Program ve Sonuçlar için tıklayınız...