Grup Lideri Denizbank

Grup Lideri Denizbank
21.09.2014

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi 2014 senesi grup maçları sonuçlandı. Maçlar sonunda grubu namağlup tamamlayan Denizbank birinci oldu.

20 Eylül tarihinde Terakki Vakfı Okulları Spor Salonu'nda gerçekleşen grup maçları sonunda yarı final eşleşmeleri belli oldu. Toplamda 131 sayının atıldığı grup maçlarında grubu namağlup tamamlayan Denizbank ilk sırada yer aldı.

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi 2014 senesi grup maçları beklendiği gibi kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Geçtiğimiz yıl grup maçlarında lige erken veda eden Denizbank takımı bu sene daha organize olmuş bir şekilde lige başladı. Oynadığı üç maçı da kazanan Denizbank grubu lider tamamladı.

Grupta ikinciliği geçen senenin şampiyonu Finansbank elde ederken, ligin yeni ekibi Unilever üçüncü olmayı başardı. İlk grup maçında şanssız bir sakatlık yaşayarak eksik kalan Akbank ise grubu dördüncü tamamladı. 

Grup maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. 28 Eylül Pazar günü oynanacak yarı final heyecanında Denizbank ile Akbank eşleşirken, geçen senenin şampiyonu Finansbank ile ligin yeni ekibi Unilever takımları karşılaşacak.

Tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Grup ve Puan Durumu için tıklayınız...

Program ve Sonuçlar için tıklayınız...