GlaxoSmithKline 3’te 3 Yaptı

B Grubunda ligin en tecrübeli takımlarından GlaxoSmithKline üç maçını da kazanmayı bildi. Ligin yeni ekibi AIG Sigorta grubu ikinci tamamlarken, Medtronic-1 grubunda bir üst tura çıkmayı başaran son takım oldu.

Grubunda sırayla AIG Sigorta'yı 14-11, McCann'i 18-13 ve Medtronic-1'i 13-3 yenen GlaxoSmithKline B Grubu'nu namağlup lider tamamladı. 2013 yılının en değerli oyuncusu olan Barış Durgun takımı adına 34 sayı bularak yıldızlaştı.

Grubu ikinci tamamlayan AIG Sigorta, Medtonic-1 takımını 8-0, McCann'i de 7-4 yenmeyi başardı. Yaptığı iyi savunmayla öne çıkan AIG Sigorta üç maçta potasında sadece 18 sayı gördü.

Üçüncünün belirlendiği maçta Medtronic-1 takımı McCann karşısında sahadan 13-12 önde ayrılarak ikinci turdaki yerini aldı. Abdullah Sarıkaya bu maçta bulduğu 5 sayı ile takımının bir üst tura çıkmasında büyük rol oynadı.

Ligin tecrübeli takımlarından McCann çok iyi oyunlar oynasa da istediği galibiyeti bir türlü alamadı. McCann'de kaptan Uğur Çakır dizindeki sakatlığa rağmen potalara 18 sayı bırakarak bolca alkış aldı.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015