Geri Sayım Başladı

Geri Sayım Başladı
10.12.2019

Her sezon yeni dostlukların kurulduğu ve ailenin giderek büyüdüğü Türkiye'nin profesyonel lig tadındaki ilk şirketler arası voleybol organizasyonu olan Fonex Şirketler Voleybol Ligi'de geri sayım başladı.

12. Sezon için erkekler kategorisinde 12, kadınlar kategorisinde ise 11 takım yerini aldı. İş'te takımlar;

Amgen Türkiye (Erkek)
Geçtiğimiz sezon Mustafa Nevzat İlaç-Amgen olarak lige ilk defa merhaba diyen mavi beyazlılar yeni sezonda yeni ismiyle ve daha tecrübeli bir şekilde sahada olacak.

Anadolu Sigorta (Erkek - Kadın)
Ligde 6. sezonunu yaşayacak Anadolu Sigorta erkek takımı daha öne Türkiye İş Bankası adıyla şampiyonluk sevinci yaşayan ligin deneyimli takımlarından. Kadınlar da ise ikinci kez mücadele edecek.

Arçelik (Erkek - Kadın)
Bu yıl 8. sezonunu yaşayacak olan, katıldığı her sezon ilk dört arasına girmeyi başaran ve 2011-2012 sezonunda kupayı evine götüren başarılı ekibimiz aynı zamanda kadın takımıyla da sahada. Kadınlar ise 6. kez file önünde olacak.

Eczacıbaşı Topluluğu (Kadın)
Türk voleybolunun lokomotifi olan Eczacıbaşı'nın çalışanlarından kurulu olan deneyimli ekibimiz iki kez ilk dört arasına girmeyi başardı. Kadınlar kategorisinde 8. kez sahada olacak olan turunculular bu defa madalyayı istiyor.

Ekol Lojistik (Erkek)
Ligde 4. sezonunu yaşayacak deneyimli ekibimiz her sezon dikkatleri üzerine çekerken geçtiğimiz sezonu gümüş madalyayla kapattı.

Eti (Erkek)
Ailenin yeni üyesi olan Eti Gıda'ya tekrar hoş geldin diyor ve keyifli bir sezon geçirmesini diliyoruz.

Garanti BBVA Teknoloji (Erkek - Kadın)
6 sezondur aralıksız katılan namıdeğer GT kesintisiz antrenmanları ve yenilenen kadrosuyla her sezon üzerine koymaya devam ediyor. Kadın takımı da sürekli boy gösteriyor ve lige renk katmaya devam ediyor. 

IBM Türk (Erkek)
Ailenin yeni üyesi olan IBM Türkiye'ye hoş geldin diyor ve keyifli bir sezon geçirmesini diliyoruz.

İş Portföy (Kadın)
Daha önce grup şirketlerinde oynayan tecrübeli isimleri kadrosunda barındıran İş Portföy ilk defa kendi bünyesindeki oyuncularla ligde yer alıyor. 

KPMG (Kadın)
Ligde 5. sezonunu yaşayacak olan ve son iki sezondur finalin kapısından dönen mavi beyazlılar bu sene kupayı çok istiyor.

Opet (Kadın)
Kadın takımıyla 7. kez file önünde olacak olan Opet kısıtlı kadrosuna rağmen geçtiğimiz sezon grubunu ikinci sırada tamamlayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

QNB Finansbank (Erkek - Kadın)
Kadılarda 8, erkeklerde ise 2. sezonunu yaşayacak olan QNB enerjisiyle ve hırsıyla dikkat çeken ekiplerimizden.

Ravago (Erkek)
Kadrosunda kadın oyuncuları da barındıran ve üç defa ilk dört arasına girmeyi başaran renkli ekip eski günlerine dönmek için erkenden çalışmalara başladı. 

Şişecam (Erkek - Kadın)
Her iki kategoride de lige ilk defa merhaba diyen Şişecam'ın kadın takımında daha önce farklı şirketlerde ligin havasını soluyan deneyimli oyuncular olacak.  

Türk Telekom (Erkek - Kadın)
Erkekler kategorisinin en çok kupa kaldıran ve son şampiyonu olan tecrübeli ekip 8. kez sahada olacak. 6. kez katılacak olan kadın takımı ise geçtiğimiz sezon bronz madalya sevinci yaşamıştı...

Turkcell (Erkek - Kadın)
Ligin ilk şampiyonu... Erkelerde tarihi puan cetvelinin zirvesinde yer alan ve 12 yıldır aralıksız katılan Turkcell iki sezon önce hem erkeklerde hem de kadınlarda kupayı kaldıran ilk takım olurken çifte sevinci doyasıya kutlamıştı. Kadınlar aynı zamanda geçtiğimiz sezon yine Burhan Felek Spor Salonu'nda final oynama başarısı göstermişti.