Garanti Teknoloji 3-2 Deloitte

Garanti Teknoloji 3-2 Deloitte
10.12.2018

Maçın başı karşılıklı sayılara sahne oldu. İki takım da kazanma isteğini ilk dakikalarda göstererek müthiş bir mücadele ortaya koydular. Skor 10-9 Garanti Teknoloji lehineyken yaklaşık 2 dakika süren ralli nefesleri kesti. Ralli sonunda Deloitte skorda dengeyi sağladı ve ardından hız kesmeyerek teknik molaya 11-12 önde girdi. Mola dönüşü Oğulcan'ın etkili servisleriyle rakibine sıkıntlı anlar yaşatan Deloitte aradaki farkı açarak Garanti Teknoloji'yi molaya zorladı. Rakibinin hücumdaki hatalarını iyi değerlendiren Deloitte ilk set bittiğinde önde olan taraftı (14-25).

İkinci sete daha motive giren Garanti Teknoloji 6-2 ile rakibinin direncini erken kırdı ve mola aldırdı. Mola sonrasında Deloitte daha toparlanmış bir görüntü sergilese de teknik molaya 12-9 geride girdi. Garanti Teknoloji arka arkaya sayılarla farkı açmaya başlayınca Deloitte ikinci mola hakkını kullandı. Mola sonrası farkı daha da açan Garanti Teknoloji setlerde dengeyi sağladı (25-17). 

Üçüncü sette karşılıklı hatalar skoru dengede tuttu. Setlerde avantajı eline geçirmeyi hedefleyen iki takımdan Deloitte rakibine oranla biraz daha doğru tercihler yapınca teknik molaya 7-12 önde girdi. İlerleyen dakikalarda arka araya smaçlarla farkı açan Deloitte rakibine mola aldırdı. Mola dönüşünde beklediği etkiyi alamadığını hisseden antrenör Kerim Seis skor 8-17 olunca bir mola daha aldı ve takımı toparlamaya çalıştı fakat motivasyonunu her geçen dakika daha da yükselten Deloitte setlerde avantaj sağladı (16-25). 

Setlerde öne geçmenin moraliyle dördüncü sete de konsantre giren Deloitte oyunu bir süre domine etmesine karşın Garanti Teknoloji oyunda dengeyi sağladı ve skoru lehine çevirerek teknik molaya 12-8 önde girdi. Mola sonrası ivmesini yukarı doğru devam ettiren Garanti Teknoloji aradaki farkı 8'e çıkarsa da Deloitte maçı bırakmadı. Farkı bir bir eriten Deloitte rakibine 19-16'da mola aldırdı. Mola sonrasında Garanti Teknoloji elindeki avantajı kullanmasını bildi ve rakibini yanına yaklaştırmayarak setlere yeniden denge getirdi (25-22).

Tie Break setine iki takım da hırslı başladı. Kazanmak için son şanslarını değerlendirmek isteyen takımlardan gelen karşılıklı sayılar heyecanı giderek arttırdı. Set boyunca dengeli giden mücadeleyi ve maçı kazanan taraf Garanti Teknoloji oldu (15-9). 

Kerem'in (Deloitte) maçın başında yaşadığı sakatlık takımın hücum gücünü etkiledi. Dirençli oyunuyla tanınan Garanti teknoloji özellikle Oğulcan ve Kamil'in aynı anda arka alanda kaldığı bölümleri çok iyi değerlendirdi. Hakkı hem bloklarda hem de hücumda muhteşem bir oyun ortaya koyarak maçta yıldızlaştı.
Geçmiş Olsun Kerem
Bileinden yaşadığı sakatlık nedeniyle bir süre parkeden uzak kalacak Kerem'e acil şifalar diliyor, en kısa sürede formasına kavuşmasını umut ediyoruz.

Diğer Fotoğraflar