G Grubunda ABB Lige İyi Başladı

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi G Grubu nda ABB üçte üç yaparak bir üst tura yükseldi. Print Center zorlu grupta ikinciliği elde ederken, Anadolu Sigorta Veteran üçüncü olarak ikinci tura yükseldi.

Grupta ilk maçında Otis'i 31-7 yenen ABB ikinci maçında Print Center ile karşılaştı. Ligin en tecrübeli ekiplerinden Print Center karşısında zorlansa da maçı 20-18 kazanan ABB son maçında da Anadolu Sigorta Veteran'ı 31-11 yenerek lider oldu. Grupta rakip potalara 82 sayı bırakmayı başaran ABB'de üç oyuncu yirmili hanelere ulaştı.

2011 sezonu şampiyonu Print Center bu yıl gruplarda sadece ABB'ye kaybetti. Diğer iki maçında Anadolu Sigorta Veteran'ı 23-13, Otis'i ise 30-15 yenen Print Center'da Mehmet Aykut Arıkan takımına 32 sayılık katkı sağladı.

Grupta üçüncünün belirlendiği maçta Otis'i 18-9 yenmeyi başaran Anadolu Sigorta Veteran ikinci turdaki yerini aldı. Takımdaki tüm oyuncularının sayı bulduğu grupta Erdem Yetmez takımı adına tam 19 sayı kaydetti.

Bu yıl altıncı kez turnuvada yer alan Otis üç maçında da aradığı galibiyeti bulamasa da bolca alkışı hak etti. Tolga Aşkın, Otis'te 22 sayı ile yıldızlaşan isim oldu.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015