Futsal’da Sporcuların İçeceği Hardline’dan

Futsal’da Sporcuların İçeceği Hardline’dan
03.05.2011

Şirketler Futsal Ligi nde bu yıl sporcularımız Hardline Nutrition ürünlerinden Carnifit ile sıvı ihtiyaçlarını karşılarken, performanslarını da yukarıya taşıyacaklar.

500 mg Taurin, Sadece 7 kalori, 0 şeker
Yağı enerjiye çevirmeye, yorgunluğu önlemeye, bağışıklık sistemini korumaya, protein sentezini artırmaya yardımcı olur.

CARNIFIT NEDİR?

Hardline Carnifit, sporcularda ve sportif aktivite ile uğraşanlar da istenmeyen yağların enerjiye çevrilmesine yardımcı olur. Carnifit, isteksizlik, yorgunluk  gibi etkileri azaltır ve canlılık hissi verir. Ayrıca formülünde bulunan C vitamini ile günlük ihtiyacın yaklaşık % 75' ini karşılar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Şeker içermeyen ve bir şişede sadece 7 kalori  veren Carnifit,  aktivite esnasında oluşan su kaybını önlemede de etkilidir.



KARNİTİN NASIL ETKİ EDER?

Carnifit, içeriğinde bulunan l-carnitin uzun zincirli doymuş yağ asitlerine etki eder. Böylelikle yağlardan enerji elde edilmesine yardımcı olur ve bu enerjinin kalp ve diğer kas hücrelerinde kullanılmasını sağlar.

Kalp sağlığı üzerinde de olumlu etkileri olan karnitin, kalbin performasını iyileştirmek ve stresi düşürmekte de etkilidir.

Karnitin ayrıca hafıza, konsantrasyon gibi zihinsel fonksiyonlara olumlu katkı sağlar.

TAURİN NASIL ETKİ EDER?

Kasların daha belirgin hale gelmesine yardımcı olan taurin  protein sentezini, egzersizlerde dayanıklılığı ve performansı artırır. Bu sayede uzun süren egzersiz ve aktiviteler de dahi daha zinde ve dirençli kalırız.

KULLANIM ŞEKLİ

Antrenmandan 30 dakika önce ya da antrenman esnasında 1 porsiyon (500 ml) veya sağlık uzmanınızın öngördüğü şekilde alınır.