Futsal’da İlk Hafta Maçları Sona Erdi

Futsal’da İlk Hafta Maçları Sona Erdi
17.11.2012

Lotto Şirketler Futsal Ligi, 17-18 Kasım tarihlerinde oynanan grup maçlarıyla başladı.

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2012 sezonu 17 ve 18 Kasım tarihlerinde, Fatih Spor Komplesi'nde dört grupta oynanan maçlar başladı. Her takımın ilk 2 grup maçını oynadığı müsabakalarda sergilenen futbol görülmeye değerdi. Katılımcıların bir çoğunun ilk kez tanıştığı futsal, oyunculara ve izleyenlere büyük keyif verdi.

A grubunda Sensormatic ve Kod-A iki galibiyetle zirvede yer alırken, B grubunda ise Finansbank ve Yargıcı günü 6 puanla kapatmayı başardılar. B grubunda, 2010 sezonunun şampiyonu Finansbank, uzun süredir sıkı bir şekilde hazırlandığı ligin ilk gününü gol yemeden kapatarak dikkatleri üzerlerine çektiler.

Samsung ve GlaxoSmithKline-5 ekibinin iki maçını da kazandığı C grubunda, Agito grubun galibiyetle tanışan diğer takımıydı. D grubuna gelindiğinde, Efesan Group ve geçtiğimiz yılın şampiyonu Arkas Marport günün kazananıydılar. Arkas Marport oynadığı iki maçta da kalesini gole kapatarak sadece hücum gücünü değil aynı zamanda defans becerisini de göstermiş oldu.

134 golün filelerle buluştuğu grup maçlarının dikkat çeken bir diğer noktası ise 20 karşılaşmanın da berabere sonuçlanmamış olmasıydı. Bu durum Lotto Şirketler Futsal Ligi'nde yer alan tüm takımların önceliğinin ofansif futbol dolayısıyla güzel oyun olduğunun göstergesiydi.

Puan durumunu görmek için tıklayınız.

Haftanın toplu sonuçları için tıklayınız.