Futbol Şöleni Başlıyor!

Futbol Şöleni Başlıyor!
09.04.2010

Her yıl farklı şirketlerden eski dostları bir araya getiren “Lotto Şirketler Futbol Ligi” 10 Nisan 2010 Cumartesi sabahı saat 09:00’da Finansbank – KPMG maçıyla start alıyor.

Geçtiğimiz altı sezon boyunca sevinçleriyle, hüzünleriyle hafızalarımızda yer edinen ve birbirinden keyifli mücadelelere sahne olan futbol şöleni bu sene de aynı heyecanı bizlere yaşatacak… 

Birbirinden güzel goller, asistler ve kurtarışlar sizleri bekliyor. Bu Lig Kaçmaz! Tüm futbol severleri tribünlere bekliyoruz...


Önemli Hatırlatmalar
• Takımların açıklanan müsabaka saatinden en az bir saat önce tesiste olmaları tavsiye olunur.
• Yöneticiler ve teknik direktörler soyunma odası, koridor, oyun alanı gibi teknik alanlarda takımla birlikte bulunabilir. Bu kişiler dışında teknik alanlarda tanımlı olmayan kişilerin bulunması yasaktır.
• Takımlar seyircilerinden sorumludur. Lotto Şirketler Futbol Ligi Komitesi seyircilerinin Fair Play'e aykırı tutum ve davranışları nedeniyle takımlara ihraç dahil her türlü cezayı verebilir.
• Oyuncular turnuva süresince resmi kimliklerini ve HİF lisanslarını yanlarında bulundurmak zorundadır. İlk hafta maçlar öncesi HİF Lisansları kontrol edilecektir.
• Oyuncular plastik tabanlı suni çim kramponu veya halı saha ayakkabısı ile mücadele edecektir. Metal tabanlı krampon giyilmesine ise müsaade edilmeyecektir.

2010 maç programını soldaki menüde bulabilirsiniz. Tüm takımlara başarılar...