Futbol Perdesi Açılıyor

Futbol Perdesi Açılıyor
13.04.2012

Lotto Şirketler Futbol Ligi nin 9. sezonunun perdesi 14 Nisan 2012 Cumartesi günü oynanacak olan Tüpraş-Türkiye Finans maçıyla açılacak.


Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin 9. sezonunun perdesi 14 Nisan 2012 Cumartesi günü oynanacak olan Tüpraş-Türkiye Finans maçıyla açılacak. Açılış maçını yedi birbirinden keyifli müsabaka izleyecek. Haftanın programını ve ayrıntıları yandaki menülerde bulabilirsiniz.

Tüm takımlarımıza sakatlıktan uzak, bol gollü, keyifli ve eğlenceli bir sezon diliyoruz. Başarılar...

Haydi Üniversiteye!
Ülkemizin en köklü eğitim kurumlarından İTÜ'nin Ayazağa kampüsünde hem üniversite yıllarımızı hatırlayacağız hem de futbolun keyfine varacağız. Maçların yapılacağı İTÜ stadının krokisine aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

 İTÜ Ayazağa Kampüsü Maslak-İstanbul  - 
Tesis Krokisi


Tekmeliklerinizi Unutmayın!
Lotto Şirketler Futbol Ligi kuralları gereği her oyuncunun tekmelik takması zorunludur. Bu nedenle lütfen tekmeliklerinizi yanınıza almayı unutmayınız.

İTÜ'den Park İndirimi
Lotto Şirketler Futbol Ligi oyuncu, yönetici ve misafirleri İTÜ otoparkından 5,00 TL sabit ücretle gün boyu faydalanabilecekler. Takım otobüslerinden ise önceden plakalarını bildirmeleri koşuluyla ücret alınmayacaktır. Teşekkürler İTÜ

İTÜ Stadyumu'nda indirimli antrenman yapmak ister misiniz? 
Her şirket için bir indirimli antrenman fırsatından yararlanmak için aşağıdaki formu doldurunuz.