<font color ="green">ÖNEMLİ HATIRLATMALAR</font>

<font color ="green">ÖNEMLİ HATIRLATMALAR</font>
04.04.2014

Tüm katılımcılarımızın dikkatle okuması önemle rica olunur.

Yedek Kulübesi, soyunma odası, koridor gibi teknik alanlarda sadece sporcular ve daha önceden tanımlı 3 kişi bulunabilir. 

Çocuklarımız yedek kulübesine alınmayacaktır.

Teknik Direktörler için yedek kulübelerinin teknik alanı tartan pistin bitimine kadardır.

Aynı anda Yedek Kulübesi'nde yer alan teknik direktör ve yöneticelerden sadece biri ayakta durabilir.

Takım sporcuları sivil kıyafetle yedek kulübesinde bulunamazlar. Mutlaka tam teçhizatlı giyinmiş olmaları gerekmektedir.

Tribünlerde meşale türevi patlayıcı ve yanıcı madde kullanılması kesinlikle yasaktır.

Hakem ve oyuncuları yanıltabilecek düdük çalmak kesinlikle yasaktır. Tespit edilen kişiler tribün dışına çıkartılacak ve sezon boyunca ilgili kişiler tribünlere alınmayacaktır.

Takımlar pankartla sahaya çıkabilmesi için önceden izin alması gerekmektedir. 

İTÜ kampüsü sınırları içerisinde ve tribünlerde gürültü çıkaran davul, zurna, vuvuzella vs. çalınması yasaktır. 

Takımlar maç öncesi soyunma odaları temizlendiğinde odalara giriş yapabilir ve kendilerine gösterilen alanda topsuz ısınma yapabilir.

Aynı anda sadece 3 yedek oyuncu ısınabilir. Isınınan oyuncuların mutlaka eşofman üstü veya takım formasından farklı renkte yelek giymesi gerekmektedir.

Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin resmi maç topu organizasyonun ana sponsoru Lotto'nun FB100 modelidir. Farklı bir topla maç oynanması söz konusu değildir. 

Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin tüm yayın hakları SporMax Türkiye'ye aittir. İzinsiz olarak profesyonel video ve kamera çekimi yasaktır. SporMax tarafından yapılan yarı profesyonel çekimler 250 TL + KDV ücretle satın alınabilir.