Finansbank Yarı Finalist

Finansbank Yarı Finalist
12.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi çeyrek final maçlarında günün en çekişmeli maçlarından biri Finansbank ile Sensormatic arasında oynandı.

Geçen yılın iki yarı finalist takımını buluşturan karşılaşma beklenildiği gibi çekişmeli ve son derece zevkli geçti. Karşılaşmada her iki takım rakip kalede etkili olmaya çalışırken maçın 6. dakikasında Eraslan Acar'ın vuruşu ağlara gitti ve Finansbank 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip kalede daha fazla pozisyona giren Sensormatic takımı istediği golü ilk yarının son dakikasında Uğur Kurt ile buldu (1-1) ve devre bu sonuçla tamamlanmış oldu.

İkinci yarıda takımlar sayısız gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. Her iki kalecinin de gününde olması skorun artmasına engel oldu. Maçın 26. dakikasında rakibinin beş faul barajını aşmasıyla Finansbank penaltı kazandı. Topun başına geçen kaptan Metin Köprülü topu auta atarak penaltı atışından yararlanamadı.  Takımlar tüm girişimleri eşitliğin bozulmasına yetmedi ve karşılaşma 1-1'lik sonuçla tamamlandı. Artık yarı finale yükselen takımı penaltı atışları belirleyecekti. Penaltı atışlarında golleri Finansbank adına Eraslan Acar, Metin Köprülü ve Cem Teker atarken, Sensormatic'in penaltı golleri Mehmet Ceylan ve Hüseyin Ayvaz'dan geldi. Maç sonunda rakibini 4-3 penaltı atışlarıyla yenmeyi başaran yarı finale yükselen diğer bir takım oldu.

Bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte her iki takım oyuncuları birbirlerini kutlayarak tebrik etti.