Finansbank Yarı Final Biletini Kaptı

Finansbank Yarı Final Biletini Kaptı
09.12.2012

Günün son karşılaşması Samsung ve Finansbank’ı karşı karşıya getirdi. Müsabakada baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Finansbank yarı final biletini kaptı.

Maçın ilk gol şansı 2. dakikada yaşandı. Rakibin pasında araya giren Eraslan Acar topu kaleye gönderdi ama vuruş golle sonuçlanmadı. Finansbank ilk dakikalarda baskısını tam anlamıyla hissettirirken 2 topu direkten dönüyordu. 5. dakika geride kalırken Samsung oyunda dengeyi kurmayı başardı. Samsung adına Mithat Demir ve Serkan Gönen kaleyi sert şutlarla deniyordu. Karşılaşmanın 10. dakikası 0 - 0 'lık eşitlikle geçildi. Oyunun iki takım adına dengede geçtiği anlarda sahneye çıkan Ahmet Dizman usta işi bir vuruşla takımı Finansbank'ı 1-0 öne geçirdi (Dk. 12). Bu gol Finansbank'ın oyundaki etkinliğini de perçinliyordu. Atak pozisyonları oluşturmakta zorlanan Samsung'un defanstan çıkarken kaptırdığı topta Cem Pehlivan yine ayak içi bir vuruşla skoru 2 - 0'a taşıdı. Bu skor karşılaşmanın ilk yarısının da sonucuydu (0 - 2).

İkinci yarıya da etkili başlayan Finansbank yine Cem Pehlivan'ın golüyle skoru 0 – 3'e taşıdı (Dk. 17). Üçüncü golden sonra Samsung rakip kaleye yüklendi ancak çabaları etkili bir pozisyon oluşturmaya yetmedi. Samsung'un rakip kalede baskı kurduğu bir başka pozisyonu, kendi adına hızlı bir kontra atağa dönüştüren Finansbank Eraslan Acar'ın ayağından bulduğu golle skoru 4 - 0'a taşıdı. Sol kanattan dripling yapan Necdet Ülker'in bitirici pasıyla arka direkte topla buluşan Mümin İlter farkı beşe çıkardı (Dk. 29). Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasına saniyeler kala Eraslan Acar kendisinin ikinci takımın altıncı golünü atarak maçın skorunu ilan ediyordu (0 - 6). Bu sonuçla Finansbank yarı finalist takımlar arasına ismini yazdırmış oldu.

Toplu sonuçları görmek için tıklayınız.

Gol Krallığı için tıklayınız.

 

Karşılaşmanın video görüntüleri hazırlanmaktadır.