Finansbank Kayıpsız Geçti

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi F Grubu nda Finansbank haftayı kayıpsız kapattı ve lider olarak bir üst tura çıktı. Ligin yeni ekiplerinden AXA Sigorta grubu ikinci olarak tamamlamayı başardı. Turkcell aldığı tek galibiyetle ikinci tura yükselen bir diğer ekip oldu.

Ligin en tecrübeli ekiplerinden biri olan Finansbank turnuvaya istediği gibi başladı. İlk maçında AXA Sigorta'yı 17-10 yenen Finansbank ikinci maçında ATA Freight Line'ı 14-3'le geçerek son maçı öncesi liderlik için büyük avantaj elde etti. Üçüncü maçında Turkcell ile karşılaşan Finansbank sahadan 20-16 galip ayrılarak gruptaki birinciliğini garantiledi.

AXA Sigorta gruptaki ilk maçını kaybettikten sonra arka arkaya iki maçında sahadan galip ayrılmasını bildi. Turkcell'i 20-18, Ata Freight Line'ı 9-8 yenen AXA Sigorta'da Engin Demirci takımı adına 28 sayı üreterek öne çıkan isim oldu.

Gruptaki üçüncünün belli olduğu maçta Turkcell ile Ata Freight Line karşı karşıya geldiler. Çekişmeli geçen maçta Turkcell sahadan 28-17 galip ayrılarak ikinci turdaki yerini aldı. Turkcell'de gruplarda takımdaki beş oyuncu 10 sayı ve üzerine çıkmayı başardı.

Zorlu grupta harika maçlar oynamasına rağmen Ata Freight Line dördüncülükte kaldı ve turnuvaya erken veda etti.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015