Finansbank Grubu Lider Tamamladı

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi nde Finansbank tüm maçlarını kazanarak grubu lider bitirdi. Ligin yeni ekiplerinden Yapı Kredi ikinci olarak bir üst tura yükselirken, Turkcell üçüncü sırada grubu tamamladı. Yarı finalin son biletini ligin tecrübeli ekiplerinden Denizbank elde etti.

17 Ekim tarihinde gerçekleştirilen grup müsabakarında takımlar harika maçlar sergilediler. Finansbank ilk maçında ligin yeni ekibi Mavi'yi 17-7 yenmeyi başardı. İkinci maçında Denizbank'ı 11-6, üçüncü maçında ise Turkcell'i 15-8 yenen Finansbank, liderlik maçında Yapı Kredi ile karşı karşıya geldi. Ligdeki tecrübesiyle rakibine üstünlük sağlamayı başaran Finansbank maçı 14-7 kazanarak yarı finale lider olarak yükseldi. Sena Müderrisoğlu takımı adına tam 38 sayı bularak yıldızlaştı.

Yapı Kredi sadece bir mağlubiyet ile grubu ikinci sırada tamamladı. Gruptaki ilk maçında Mavi'yi 22-11 yenen Yapı Kredi ikinci maçında Denizbank'ı 13-7'lik skorla geçti. Üçüncü maçını da Turkcell karşısında 10-8 önde tamamlayan Yapı Kredi'de Tuğçe Yalçın ve Alev Karakuş rakip potalara 21'er sayı bırakmayı başardılar.

Grupta iki galibiyet alan Turkcell üçüncü olarak bir üst tura çıkmayı bildi. Denizbank'ı 4-2 yenen Turkcell, Mavi karşısında da sahadan 8-5 galip ayrıldı. Pınar Tanrıverdi gruplarda attığı 12 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Bir üst tura çıkacak takımın belli olduğu maçta Denizbank ile Mavi takımları karşılaştılar. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı maçtan Denizbank 6-3 galip ayrılarak yarı finale yükselen son takım oldu. Özlem Sekreter gruplarda bulduğu 18 sayı ile Denizbank adına öne çıkan isim oldu.

İlk kez ligde yer almasına rağmen Mavi oynadığı oyunla izleyicilerden bolca alkış aldı. İrem Yılmaz potalara 18 bırakarak takımına büyük katkı sağlasa da Mavi aradığı galibiyeti bir türlü elde edemedi.

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015