Finansbank Çeyrek Finalde

Finansbank Çeyrek Finalde
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi’nde 3 Aralık Cumartesi oynanan 2. tur maçlarında günün ilk karşılaşması Finansbank-Efesan Group arasındaydı.

Çeyrek finale kalma mücadelesinde seyirciler tam 11 gol izledi. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde her iki takımda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Dakikalar 7'yi gösterdiğinde gol perdesini Finansbank adına Cem Pehlivanoğlu açtı (1-0). Bu dakikadan sonra tempo kazanan oyunda Finansbank oyuna daha hakim olan taraftı. 11. dakikada Eraslan Acar, 12. dakikada kaptan Metin Köprülü'nün ile skoru bir anda 3-0'a taşıdı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarı atak futbolunu devam ettiren Finansbank'da ikinci golün sahibi Eraslan Acar maçın 17 ve 18. dakikalarında bir kez daha sahneye çıkarak farkın açılmasını sağladı (5-0). 19. dakikada Ali Al, 20 de Ahmet Naci Dizman, 23 ve 25. dakilarda Başar Necdet Ülker ile skoru 9-0'a taşıyan Finansbank'lı oyuncular girdikleri gol pozisyonlarını değerlendirmesini bilerek farkın açılmasını sağladı. İlk golün sahibi Cem Pehlivan son golün de sahibi oldu ve dakika 28 de durumu 10-0'a getirdi.

Karşılaşmanın 29. dakikasında Efesan Group adına takım kaptanı Burak Kaplan bir gol bularak maçın skorunu tayin etti (10-1). Maç boyunca centilmence mücadele eden Efesan'lı oyuncular karşılaşma bitiminde rakiplerini birer birer kutlarken tribünlerde renkli görüntüler oluşturan Efesanlı seyirciler de takımlarını sahadan alkışlarla uğurladı.

Bu sonuçla çeyrek finale kalan Finansbank maç sonu coşkusunu Antrenörleri Ali Solmaz ile yaşadı.