Finale İlk Bilet Arkas Marport’un

Finale İlk Bilet Arkas Marport’un
19.12.2011

Arkas Marport şampiyonluğa uzanan yolda yarı final engelini geçtiğimiz yılın üçüncüsü hepsiburada.com’u normal süresi 0 - 0 biten maçta penaltı atışları sonunda 5 - 4 yenerek finale adını yazdırdı.

Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin son günü olan Dörtlü Final'in ilk maçında hepsiburada.com, Arkas Marport ile karşılaştı.

Aslında karşılaşmanın başlangıç düdüğüyle birlikte tüm izleyiciler ne kadar kaliteli bir maç seyredeceklerini anlamışlardı. Fatih Spor Kompleks'ini dolduran spor severler son ana kadar yerlerinde hop oturup hop kalktılar. 

Arkas Marport daha önceki tüm maçlarında olduğu gibi topun kontrolünü rakibe vermemek adına bol pas yapmayı tercih ediyor, rakibin zayıf anını bulduklarında ise Beyhan Dağlı ve benchten gelen Erkan Polat ile gol için fırsatlar kolluyordu. hepsiburada.com ise oyunun başında daha fazla risk alan, rakip kalede daha sık görünen taraftı.

Karşılaşmanın ikinci devresi ilk devre gibi hareketli başladı. İkinci yarıda ilk tehlikeli atak hepsiburada.com'dan geldi. Arkas Marport'lu Seyhan Güler ve Ömer Selçuk Özdemir'in arasına sızmayı başaran Mehmet Ali Pala'nın şutunda top auta çıktı. 

Adlarını finale yazdırmak için mücadele eden iki ekibin teknik kadroları kritik anlarda aldıkları molalar ve takımlarına verdikleri taktiklerle maçın kaderini değiştirmeye çalışmış olsalar da karşılıklı ataklarla geçen maçta her iki tarafta güzel oyunlarını golle süslemeyi başaramadılar.

Arkas Marport normal süresi 0 - 0 biten karşılaşmanın sonunda Serkan Yılmaz, Seyhan Güler, Ömer Selçuk Özdemir, Erkan Kurtul ve o ana kadar ligde hiç gol yemeyen tek kaleci olan Volkan Özgen'in başarılı penaltı atışlarıyla 5'te 5 baş yapmayı başardı.

hepsiburada.com'da Ümit Gürgan, Mehmet Ali Pala, Mehmet Ünal ve başarılı kaleci Nurettin Okan Sarıer panaltı atışlarını gole çevirme konusunda başarılı olurken ikinci vuruşun sahibi Gökhan Genç şansız bir şekilde panaltı atışını kaçırdı. Bu sonuçla Arkas Marport adını finale yazdırırken hepsiburada.com final şansını geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kaçırmış oldu.