Final Yolunda İlk Adım

Final Yolunda İlk Adım
13.10.2010

Lotto Şirketler Futsal Ligi’nde ilk sekize kalan ArcelorMittal Rozak, Arçelik, Arkas Marport, Eureko Sigorta, Finansbank, hepsiburada.com, Sensormatic ve Turkcell 16 Ekim 2010 Cumartesi günü Spor AŞ Fatih Spor Kompleksi’nde çeyrek final mücadelelerine çıkacaklar.

Kazanan dört takım aynı gün yarı final karşılaşmalarında finale adını yazdırmak için ter dökecekler. Bakalım bu yıl ilk defa gerçekleştirilen Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin ilk finalistleri hangi takımlar olacak. 16-17 Ekim programı ve maç saatlerini turnuva resmi web sitesi www.sirketlerligi.com'dan takip edebilirsiniz.

Lotto ŞirketlerFutsalLigi 12. Adam'da

Lotto Şirketler Futsal Ligi sponsorlarından Lig Radyo'da,  hafta içi hergün 15:30 ila 17:00 saatleri arasında İlker Duralı ile 12. Adam programı 92.3 frekansında ve Digiturk 404. kanalda sizlerle birlikte.

Sporun nabzını tutan ve son gelişmeleri sıcağı sıcağına gündeme getiren deneyimli isim İlker Duralı, Lig Radyo'daki 12. Adam programında bugün Lotto Şirketler Futsal Ligi ekiplerinin geçen hafta oynadığı karşılaşmalara ve lig ile ilgili genel değerlendirmelere yer verecek. Bu keyifli programı kaçırmayın.

Hafta sonu oynanacak karşılaşmalarda tüm takımlara başarılar dileriz.

16-17 Ekim 2010 programı