Final Şölenimize Davetlisiniz

Final Şölenimize Davetlisiniz
20.06.2013

Lotto Şirketler Futbol Ligi nin 10. final şöleni 23 Haziran 2013 Pazar günü Anadolubank ile TEB arasında oynanacak olan üçüncülük maçıyla başlayacak. Bu keyifli maçın hemen ardından Arçelik ve Garanti Bankası takımları şampiyonluk için sahaya çıkacaklar...


Lotto Şirketler Futbol Ligi'nde bronz madalya ve kupa mücadelelerinin yapılacağı final şöleninin tarihi belli oldu. Ligin en iyi 4 takımı 23 Haziran Pazar günü son kez sahaya çıkacaklar. 

Saat 16:00'da finale kalamasalar da mücadaleleriyle izleyicilerden bolca alkış alan Anadolubank ve TEB takımları sezonu madalyayla kapatmak için karşı karşıya gelecekler. Ardından saatler 17:30'u gösterdiğinde Arçelik 2. Garanti Bankası ise 3. kez kupa sevinci yaşamak için sahaya çıkacak. Bu keyifli iki maçın ardından yapılacak ödül töreniyle 10. sezon sona erecek...

Bu iki enfes maçı izlemek üzere Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin tüm paydaşlarını tribünlere davet ediyoruz...

Önemli Hatırlatmalar

* Tribüne giriş çıkışlarda Batı 1 ve Batı 3 kapıları kullanılacaktır. Her takımın seyirci girişi ayrıdır. Lütfen yönlendirmeleri takip ediniz.

* Protokol tribününe takımların daha önceden yazılı olarak bildirecekleri 5 kişi dışında kimse alınmayacaktır. Protokol tribünü için 5 kişilik listenizi e-mail yoluyla iletebilirsiniz.

* Tüm seyircilerimizden beklentimiz tribünleri doldurmaları, takımlarını sonuna kadar desteklemeleri ve sonuç ne olursa olsun kendi oyuncularını ve rakibi alkışlamalarıdır. Islıklama ve yuhalama dahil olmak üzere sportmenlik dışı davranışlar kurumların marka değerleriyle bağdaşmaz ve final şölenine yakışmaz.

* Tribünlerde meşale ve türevi yanıcı, patlayıcı cisimler kesinlikle yasaktır. 

* Ödül töreninde tanımlı kişiler dışında kimse saha içine alınmayacaktır.

İTÜ Rektörlüğü'nün aldığı karar uyarınca gürültü çıkarabilecek davul, vuvuezela, zurna vs. yasaktır.

* İTÜ Rektörlüğü'nün aldığı karar uyarınca tribünlerde kantin açılamayacaktır. Takımların ve izleyicilerin bu hususu dikkate alarak hareket etmeleri gerekmektedir.

Takımlarımıza gönülden başarılar dileriz...