Evrak Gönderim Süreci Başladı

Evrak Gönderim Süreci Başladı
03.03.2010

Nisan ayının ikinci haftasında başlayacak olan Lotto Şirketler Futbol Ligi 2010 için evrak gönderim süreci başladı. Katılımcı şirketler katılım işlemlerine ilişkin c,d ve e maddelerini 31 Mart 2010 tarihine kadar tamamlayacaklar...

Katılım İşlemleri
 
Katılımı kesinleşen davetli şirketler aşağıdaki işlemleri gerçekleştirilmelidir. 
 
a) Fatura tarihinden itibaren 7 gün içinde; "Katkı Payı" ödemesi yapılmalıdır.

b) Fatura tarihinden itibaren 7 gün içinde; e-posta yoluyla gönderilecek olan "Katılım Formu" ıslak imza ve kaşeli olarak kargo veya kurye ile yollanmalıdır (Elden evrak kabul edilmez).

c) 31 Mart 2010 günü mesai saati bitimine kadar; e-posta yoluyla gönderilecek olan "Takım Listesi" ıslak imza ve kaşeli olarak kargo veya kurye ile yollanmalıdır (Elden evrak kabul edilmez).

d) 31 Mart 2010 günü mesai saati bitimine kadar; Takım Listesi'nde yer alan her sporcunun son bir yıl içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı (arkasına isim yazılmış ya da kişi ismiyle farklı kaydedilmiş), TC kimlik numarası bulunan kimlik belgesi fotokopisi ve HİF lisanslarının fotokopisini kargo/kurye veya e-posta yoluyla yollanmalıdır (Elden evrak kabul edilmez).

e) 31 Mart 2010 günü mesai saati bitimine kadar; kulübede bulunma hakkına sahip olacak olan şirket yöneticisi (şirket çalışanı olması zorunludur) ile teknik direktörün (dışarıdan olabilir) son bir yıl içinde çekilmiş vesikalık fotoğrafı (arkasına isim yazılmış ya da kişi ismiyle farklı kaydedilmiş) ve TC kimlik numarası bulunan kimlik belgesi fotokopisi kargo/kurye veya e-posta yoluyla yollanmalıdır (Elden evrak kabul edilmez).

* SporMax Türkiye gerekli gördüğü hallerde katılımcılarla ilgili ek belgeler talep etme hakkını saklı tutar.

HİF Lisansı
Turnuvada yer alacak tüm oyuncuların; TFF tarafından bu yıl uygulamaya konulan ve zorunlu tutulan HİF (Herkes İçin Futbol) lisansına sahip olması mecburidir. 31 Mart 2010 tarihine kadar HİF lisanslarının çıkartılması ve fotokopilerinin SporMax Türkiye'ye gönderilmesi zorunludur.

Lisans işlemleri için; sağlık durumunun spor yapmaya elverişli olduğuna dair sağlık raporu, bir adet fotoğraf, T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdan fotokopilerini ve her oyuncu için 5,00 TL. lisans ücretinin ödendiğine dair dekont ile Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi'ne başvurmanız gerekmektedir. Sağlık raporu en yakın sağlık ocağından, devlet hastanesinden, özel hastaneden veya şirket doktorundan alınabilir. Lisans ücretleri Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Geliştirme Merkezi'nin Garanti Bankası 1. Levent Ticari Şube (186) 6297705 no'lu hesabına toplu olarak yatırılmalı ve açıklama bölümüne şirket adı yazılmalıdır. HİF lisansları 3 (üç) yıl süre ile geçerli olacaktır. Lisanslar işlemlerin tamamlanmasını müteakip yaklaşık bir hafta içinde alınabilmektedir.

Lisans başvurularınızı TFF İstanbul HİF Sorumlusu Suat Okyar'a toplu bir şekilde yapmanız gerekmektedir. Tel: (216) 321 78 93 (5'i tuşlayınız) Fax: (216) 318 76 23

* 2009-2010 vizeli amatör lisansı olan oyuncular HİF lisansından muaftır (Lisans numarasını bildirmek kaydıyla).