Eureko Sigorta Çeyrek Finalist

Eureko Sigorta Çeyrek Finalist
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. turunda günün en çekişmeli maçlarından biri Eureko Sigorta ile Turkcell arasında oynandı.

Karşılaşmanın ilk 10 dakikası karşılıklı ataklarla geçti. Her iki takım da girdiği gol pozisyonlarını gole dönüştüremedi. Sahada iki ekibin de mücadelesi taktir edilecek cinstendi.  11. dakikada Eureko Sigorta adına İbrahim Kansuk bulduğu pozisyonu gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmazken devre arasına da bu sonuçla gidildi.

İkinci yarı başlamasıyla birlikte 16. dakikada bireysel çabasını gole dönüştürmeyi başaran Turkcell kaptanı Mustafa Tümöz takımı adına beraberliği sağlamış oldu (1-1). 21. dakikada Koray Tüzün ardından 24'de yine Mustafa Tümöz buldukları gollerle skoru Turkcell lehine 3-1'e taşıyan isimler oldular. Bu dakikadan sonra toparlanan Eureko'lu oyuncular önce 25. dakikada Berkan Boz hemen sonrasında 26. dakikada rakibinin kendi kalesine attığı golle skorda dengeyi kurdu (3-3). Çekişmeli ve bir o kadar da seyir zevki yüksek maçta son bölümlere girilirken 28. dakikada Eureko Sigorta adına Uğur Saygı takımını öne geçirirken aynı dakikada Turkcell beraberliği Ahmet Hakan Yeğin'in attığı golle buldu (4-4). Artık karşılaşmanın bu sonuçla penaltılara taşınacağı düşünülürken Eureko Sigortada dördüncü golün sahibi Uğur Saygı Son dakikada yeniden sahneye çıkarak durumu 5-4'e getirdi. Bu sonuçla Eureko Sigorta çeyrek finale adını yazdırdı. Karşılaşma sonunda seyirciler her iki takımı da ayakta alkışlarken maç içindeki mücadele görülmeye değerdi.