En Büyük Kupa Garanti Bankası’nın...

En Büyük Kupa Garanti Bankası’nın...
29.01.2018

Lotto Şirketler Süper Kupa 2017 şampiyonu, NN Hayat ve Emeklilik takımını 5-0’lık sonuçla mağlup eden Garanti Bankası oldu.

2017 Lotto Şirketler Futbol Ligi şampiyonuyla, Lotto Şirketler Halı Saha Ligi şampiyonunu bir araya getiren maçta Garanti Bankası ile NN Hayat ve Emeklilik karşı karşıya geldi. İki takımın ilk kez karşılaştıkları süper kupa maçında şampiyonluğa uzanan taraf 5-0'lık sonuçla Garanti Bankası oldu.

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Lotto Şirketler Süper Kupa mücadelesinde iki takımda da hedef 2017 yılının en büyüğü olmaktı. Mücadelenin henüz 5. dakikasında Garanti Bankası atağında Eray Ertürk sol çaprazdan güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi (1-0). 25. Dakikada yine Garanti Bankası bu kez Erhan Sarı ile farkı ikiye çıkaran golü buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı Garanti Bankası’nın 2-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısı da ilk yarıda olduğu gibi büyük bir mücadeleye sahne oldu. İkinci yarıda akılda kalan NN Hayat ve Emeklilik ataklarında Yıldırım Uyar’ın etkili şutu ve Yıldıray’ın güzel frikik vuruşundan sonuç çıkmadı. Garanti Bankası ilk yarıdaki disiplinli oyununu ikinci yarıda da devam ettirdi. Garanti Bankası’nda 38. Dakikada Adem Tüzer, 52’de ilk golün sahibi kaptan Eray Ertürk ve 59. Dakikada Cevher Yılmaz farkın açılmasını sağlayan gollere imza attılar. Karşılaşma 5-0’lık Garanti Bankası üstünlüğüyle tamamlanırken Garanti Bankası bu kupanın ikinci kez sahibi oldu. 2017 Yılının en büyüğünü belirleyecek süper kupa karşılaşması iki takımın oyuncularının fair play içinde mücadele etmeleri maça ekstra bir hava kattı.

Ödül Töreni
Karşılaşmanın ardından kupa, madalya ve plaketlerin verileceği ödül törenine geçildi. Maçın en değerli oyuncusu, müsabakada 2 gol atan Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk oldu. Eray’a plaketini Burgan Bank takımı yöneticisi Cemil Yıldız takdim etti.

Sıra kupa ve madalyaların verilmesine gelmişti. İlk olarak NN Hayat ve Emeklilik takımına gümüş madalyalarını Garanti Bankası Bölge Müdürlerinden Tuğrul Akşar takdim etti. Şampiyon Garanti Bankası takımına ise altın madalyalarını NN Hayat ve Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Metin Gül verdi. Sıra kupanın verilmesine gelmişti, Burgan Bank yöneticisi Cemil Yıldız’ın takdim ettiği kupa Garanti Bankası oyuncularının elinde yükselirken oyuncuların mutlulukları görülmeye değerdi.

Lotto Şirketler Süper kupa karşılaşmasında mücadele eden iki şampiyon ekibimize de teşekkürlerimizi sunarız.


Maçın özet görüntüleri için tıklayınız.
 

Diğer Fotoğraflar