Ekol Lojistik 3-0 KPMG

Ekol Lojistik 3-0 KPMG
10.12.2018

Maça hızlı başlayan taraf Ekol Lojistik oldu. Hücumda Serkan'ın etkili oyunuyla skor bir anda 5-1'e geldi ve KMPG ilk molasını erken kullandı. Ekol'de üst üste sayılar devam etti durum 9-1 oldu. Ekol Lojistik Emir'in akıl dolu smacıyla teknik molaya 12-3 önde girdi. Kartal'ın bloğunun ardından üst üste gelen KPMG sayılarıyla fark kapanmaya başladı ve skor 14-9'a geldi. Burak'ın sayısıyla aradaki fark üçe inince (16-13) Ekol ilk molasını kullandı. Burak'ın Serkan'ı bloklaması sonrası fark bir sayıya düştü Ekol tekrar mola istedi. Emir'in fileye hücumuyla KPMG 18-19 öne geçti. İki takımda file önünde etkili olunca müthiş mücadele devam etti. (20-20). Özgün dörtten sert vurdu ve 21-22 oldu. Serkan'ın sert smacı dışarı çıktı fark ikiye çıktı (21-23). Serkan bu defa boşlıuğu çok iyi gördü (22-23). Serkan ortadan bir hücum daha gerçekleştirdi (23-23). Serkan'a karşılık bu sefer iki numaradan, Özgür'den geldi (23-24). Serkan'ın vuruşu ikili bloktan KPMG sahasına düştü (24-24). Serkan'dan plasesi sonrası Ekol Lojistik set için servis attı (25-24). KPMG hücumunda Burak topu dışarı gönderince zorlu setin kazananı Ekol Lojistik oldu. 

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. 1-1 sonrası yedinci sayı 6-1 Ekol üstünlüğüyle geçilince Ali Yıldız mola istedi. Mola dönüşünde KPMG istediği sayıyı buldu ancak Ali'nin devreye girdiği bölümde Ekol'ün hızı kesilmedi (9-2). KPMG'nin hareketlendiği dakikalar oldu ancak kazandığı sayılar sonrası servisleri etkisiz kullanınca fark kapanmadı (12-6). İlk setin kopyası gibi teknik mola dönüşü Ekol durdu KPMG akıllı hücumlarla farkı eritti (14-12). Serkan çok iyi bir hücum yaptı ancak Kartal-Özgün iş birliği blokla sonuçlandı ve KPMG rakibini yakaladı (15-15). Özgün'ün pozisyonu setin kader anlarından biriydi. Özgün, Hamdi'nin plasesini çok iyi keserek Ekol sahasına bıraktı ancak kolunu indiriken file hatası yapınca KPMG öne geçme şansını kaçırdı. Skor 19-17'iken maçın en uzun rallysini izledik. Emir rallyi sonlandıran isim oldu (20-17). File hatası sonrası skor 24-17'ye geldi. Hamdi topu antene vurdu (24-18). Hamdi'den bir hücum hatası daha gelince Ekol molası gecikmedi (24-19). Müge de bu sette çok iyi defans yaparak takımına büyük katkı sağladı. Hakan'nın kısa kurşun pasını Emir çok iyi tamamladı ve Ekol seti 25-19 kazandı.

Üçüncü set KPMG'nin üst üste aldığı sayılarla başladı (0-2). Serkan'ın smacının auta gitmesinin ardından Yasin'in akıl dolu plasesi skoru KPMG adına 2-5'e taşıdı. Ekol'ün beş sayılık serisi ile skor 7-5 oldu. Müge'nin güzel smacında savuma müdahele edemeyince teknik molaya Ekol 12-9 önde girdi. Hücumda Serkan'ın iyi oyununa Müge ve Emir'de katkı verince Ekol skoru 18-15'e getirmeyi başardı. Art arda gelen Ekol sayılarının ardından KPMG ikinci molasını alan takım oldu (22-17). Uğur'un auta gönderdiği top bu keyifli maçın son sayısı oldu. KPMG'nin inatçı oyunu ve geri dönüşlerine sahne olan maçta Ekol Lojistik'te enerjisini düşürmeyince izleyenler günü en güzel maçına şahit oldu. 

Daha önceki maçlarda zaman zaman kopmalar yaayan Emir bu müsabaka da fazlasıyla takımına katkı sağlarken Serkan'ı izlemek yine büyük bir zevkti. Müge'de manşetleriyle takımını ayakta tuttu. KPMG'de ise Burak ve Özgün file üzerinde çok iyi bir oyun ortaya koydu. Ayrıca pasörler Hakan ve Ömer'de alkışı hak etti.

İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar