Eczacıbaşı Vitra Karo 2-3 Vodafone

Eczacıbaşı Vitra Karo 2-3 Vodafone
28.11.2016

Haftanın en güzel maçına imza atan Eczacıbaşı Vitra Karo’lu ve Vodafone’lu oyuncular izleyenlere keyifli bir voleybol akşamı yaşattı. Müthiş mücadele sonunda Vodafone iki puanı alırken bir puan Eczacıbaşı Vitra Karo’ya gitti. Maçın genelinde iki takımda setlerden kopmamak için büyük efor sarf etti. Vodafone’da Eda, Eczacıbaşı Vitra Karo’da ise Birsen yıldızlaştı.

Birinci setin başındaki mücadele maçın nedenli keyifli geçeceğinin adeta habercisi olmuştu. Karşılıklı sayılarla giden mücadelede Esin (Eczacıbaşı Vitra Karo) durumu 15-15 yaptı. Nazlı dışarı vurunca Vodafone ikinci teknik molaya önde giren taraf oldu. Teknik mola sonrası çekişme devam etti. Son beraberlik 22-22'de yaşandı. Eda'nın sert smacıyla ilk set Vodafone'un oldu (25-23).

İkinci sete Merve'nin etkili servisleriyle başlayan Vodafone 4-0 öne geçti. Teknik molada skor 8-2 olmuştu. Eczacıbaşı Vitra Karo farkı dörde düşürdü (16-12). Vodafone seti rahat alacak mı soruları sorulmaya başlarken Eczacıbaşı Vitra Karo bu bölümlerde çok iyi defans yaparak durumu 23-23 yaptı. Vodafone seriyi durduramadı ve Eczacıbaşı Vitra Karo seti 25-23 aldı.

Üçüncü sette 9-9'dan sonra Eczacıbaşı Vitra Karo Nazlı'nın etkili servisleriyle öne geçmeyi başardı. İkinci teknik molada Eczacıbaşı Vitra Karo bir fakla öndeydi. İki takımda set için müthiş bir mücadele ortaya koydu. Birsen'in smaç sayısı durumu 23-21'e getirdi. 23-23 olunca Eczacıbaşı Vitra Karo molası geldi. Eda'nın smacı bu sefer filede kaldı (24-23). Sahne'ye yine Birsen çıktı ve Eczacıbaşı Vitra Karo durumu 2-1 yaptı (25-23).

Dördüncü sette Eda ve Merve Eczacıbaşı Vitra Karo bloklarını geçip sayıları takımına kazandırırken Eczacıbaşı Vitra Karo adeta durdu. Farkı açan Vodafone dördüncü seti rahat kazandı (25-15).

Kazananı belirliyecek final setine de Vodafone iyi başladı. Eczacıbaşı Vitra Karo, Senem'in servislerine manşet almakta zorlanınca skor 3-0 oldu. Eda'nın ortadan hücumlarıyla skor 11-3'e geldi. Toparlanan Eczacıbaşı Vitra Karo durumu 12-7 yapınca Vodafone mola istedi. Özge'nin servisleriyle fark üçe düştü (12-9). Seri sona erdi ve Vodafone Eda'nın sayısı sonrası maç için servis attı. İlk maç sayısını Eczacıbaşı Vitra Karo çevirdi (14-11). En son sahneye yine Eda çıktı ve smaç sayısıyla maçı bitirdi.

 

Diğer Fotoğraflar