Eczacıbaşı Topluluğu 3-0 Borusan

Eczacıbaşı Topluluğu 3-0 Borusan
10.12.2018

Maça arka arkaya sayılarla başlayan Borusan yakaladığı avantajı kullanamadı ve Eczacıbaşı Topluluğu oyunda dengeyi kurdu. 7-0'lık seriyle maça geri dönen Eczacıbaşı Topluluğu teknik molaya da 12-6 önde girdi. Mola sonrasında hız kesmeyen Eczacıbaşı Topluluğu rakibine arka arkaya ikinci molayı aldırdığında skor 17-10'du. Molaların dönüşünde farkı kapatmaya çalışan Borusan mücadele gücünü yükseltti ancak bu sinerji seti döndürmeye yetmedi (25-17).

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci sette Borusan ilk sete göre daha dirençliydi. Eczacıbaşı Topluluğu'nu ilk dakikalarda hataya zorlayan ekip arka arkaya sayı kaybedince antrenör Ali Yıldız mola aldı. Eczacıbaşı Topluluğu teknik molaya 12-6 önde girdi. Smaçlarda boş alanları iyi gören Eczacıbaşı Topluluğu arka arkaya sayılarla rakibine üstünlük kursa da Borusan pes etmedi ve farkı ikiye kadar indirerek rakibine mola aldırttı. Molanın arkasından toparlanan Eczacıbaşı Topluluğu oyunda üstünlük kursa da son sayılar nefes kesti. Oyuna ortak olan Borusan farkı iyice eritti ve seti kazanmaya çok yaklaştı ancak son sayıda hata yapmayan Eczacıbaşı Topluluğu setin kazananı oldu (25-23).

İkinci sette yükselttiği seviyeyi üçüncü sete de yansıtan Borusan direncini iyice arttırdı ve farkı beş sayıya çıkartarak rakibine mola aldırdı. Moladan sonra Eczacıbaşı Topluluğu'na toparlanma fırsatı vermeyen Borusan teknik molaya da 8-12 önde girdi. Gizem'in çaprazdan etkili smaçlarıyla adeta hayat bulan Eczacıbaşı Topluluğu rakibini yakalamayı başardı ve öne geçti. Dengeli giden setin sonunda maçın kazananı Eczacıbaşı Topluluğu oldu (25-18).

İstatistik Raporu

Diğer Fotoğraflar