E Grubunu Doğuş Otomotiv Lider Tamamladı

E Grubunu Doğuş Otomotiv Lider Tamamladı
03.10.2016

Çekişmeli geçen E Grubu müsabakaları sonunda Doğuş Otomotiv kayıpsız olarak bir üst tura adını yazdırdı. Mavi grubu ikinci olarak tamamlarken MNG Kargo-2 üçüncü olarak bir üst tura adını yazdırdı.

Ligin en tecrübeli takımlarından biri olan Doğuş Otomotiv geçtiğimiz senelerde olduğu gibi kayıpsız olarak grup maçlarını tamamlamasını bildi. İlk maçında MNG Kargo-2 takımını 15-12 ile geçen Doğuş Otomotiv ikinci maçında ise Procter&Gamble-1 takımını 11-10 yenmeyi başardı. Grup liderliği için çıktığı son maçında ise Mavi'yi 18-11'le geçen Doğuş Otomotiv'de Macit Çolakoğlu 20 sayı ile takımının gruplardaki en skorer ismi oldu.

Gruplarda sadece Doğuş Otomotiv'e yenilen Mavi diğer iki maçında Procter&Gamble-1'i 19-6 ve MNG Kargo-2 takımını 15-12 ile geçerek grupta ikinci olarak bir üst tura yükseldi. Yavuz Akaydın (18) ve Okay Erdoğan Çavdar (11) takımlarının en skorer isimleri oldular.

İlk iki maçında sahadan mağlup ayrılan MNG Kargo-2 gruptan çıkma müsabakasında Procter&Gamble-1 ile karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maçta sahadan 14-10 galip ayrılan MNG Kargo-2 bir üst tura yükselen bir diğer takım oldu. Murat Gencer gruplarda bulduğu 26 sayı ile takımını sırtlayan isim oldu.

Gösterdiği iyi performansa rağmen aradığı galibiyeti bir türlü elde edemeyen Procter&Gamble-1 turnuvaya veda etti.