E Grubunda Sandoz Farkı

E Grubunda Sandoz Farkı
02.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi 2017 sezonu E grubunda Sandoz kuvvetli rakiplerini geçip namağlup bir üst tura yükseldi. Akbank - 3 ikinciliği elde ederken, grupta bir üst tura yükselen son takım LeasePlan oldu.

1 Ekim 2017 Pazar günü gerçekleşen E grubu maçlarında geçtiğimiz senenin bronz madalya sahibi Sandoz tüm maçlarını kazanmasını bildi. İlk maçında MNG Kargo'yu 23-9, ikinci maçında LeasePlan'ı 24-14 yenen Sandoz son maçında da Akbank - 3'ü 16-6 ile geçmesini bildi. Potalara bıraktığı 32 sayı ile Tolga Balkan (Sandoz) günün en skorer ismi oldu.

Ligin en tecrübeli ekiplerinden Akbank - 3 grup maçlarına fırtına gibi başladı. İlk maçında LeasePlan'ı 14-8 ile geçen Akbank - 3 ikinci maçında da MNG Kargo karşısında sahadan 24-6 galip ayrıldı. Son maçında Sandoz'a kaybetsede grubu ikinci tamamlayan Akbank - 3 bir üst tura adını yazdırmış oldu. Osman Karagöz gruplarda 22 sayı üreterek takımına büyük katkı sağladı.

İlk iki maçını kaybeden LeasePlan bir üst tura çıkacak olan son takımın belli olacağı maçta MNG Kargo ile karşı karşıya geldi. Müthiş çekişmeye sahne olan maçta rakibine üstünlük kurmayı başaran LeasePlan sahadan 12-6 galip ayrılmayı başardı. Saygun Malatyalıoğlu gruplarda bulduğu 15 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Bu yıl ikinci kez ligimizde yer alan MNG Kargo gruplarda iyi oyunlar sergilesede istediği sonuçları alamadı ve grubu dördüncü olarak tamamladı.

Diğer Fotoğraflar