E Grubu Lideri Intercity

Intercity grubundaki tüm maçlarını kazanarak liderlik koltuğunda bir üst tura yükseldi. E Grubu nda ikinciliği Akbank-1 elde ederken, gruptan çıkmayı başaran üçüncü takım Medtronic-2 oldu.

Geçtiğimiz sene lige ilk kez katılan ve bu yıl tecrübelenen Intercity grubundaki tüm maçlarını kazandı ve lider olarak bir üst tura yükseldi. İlk maçında Medtronic-2 takımına 9-5 üstünlük sağlayan Intercity ikinci maçında da Procter & Gamble-2 takımına 22-15 üstünlük sağlamayı başardı. Grup birincisinin belli olacağı maçta ise Akbank-1 takımını 18-10 yenen Intercity'de Yılmaz Ekiz potalara bıraktığı 29 sayı ile yıldızlaştı.

Turnuvanın favori takımlarından Akbank-1 ilk maçında Procter & Gamble-2 takımını 25-20 yenmeyi başardı. İkinci maçında Medtronic-2 takımını da 16-6 yenmeyi başaran Akbank-1 sadece bir mağlubiyetle grupta ikinci sırada yer aldı.

İlk iki maçından mağlubiyetle ayrılan Medtronic-2 takımı üçüncülük mücadelesi için Procter & Gamble-2 takımıyla karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı 12-4 kazanmayı bilen Medtronic-2 grubu üçüncü olarak tamamladı ve bir üst tura yükseldi.

Bu yıl turnuvaya ilk kez katılan Procter & Gamble-2 iyi oyunlarıyla bolca alkış alsa da grubu dördüncü olarak tamamladı. Onur Yıldırmış takımı adına filelere 15 sayı bırakarak günün öne çıkan oyuncularından biri oldu.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015