Doğuş Teknoloji Zorlu Grubu Lider Tamamladı

Doğuş Teknoloji Zorlu Grubu Lider Tamamladı
02.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi 2017 sezonu B grubunda Doğuş Teknoloji tüm maçlarını kazanarak lider olarak bir üst tura yükseldi. Grupta ikinciliği ABB elde ederken, BKM üçüncü olarak adını bir üst tura yazdırdı.

1 Ekim'de gerçekleşen B grubu maçları müthiş çekişmeye sahne oldu. Geçtiğimiz senenin dördüncüsü Doğuş Teknoloji ilk maçında kuvvetli rakibi ABB'yi 15-14 yenmeyi başardı. İkinci maçında Gilead'ı üçüncü maçında ise BKM'yi 23-4 ve 19-14'lük skorlarla geçen Doğuş Teknoloji'de Celal Ender Ekim potalara bıraktığı 24 sayı ile yıldızlaştı.

ABB gruptaki ilk maçını kaybetsede ikinci maçında toparlanıp BKM karşısında sahadan 18-11 galip ayrılmasını bildi. Gruptaki son maçında Gilead'ı 24-5 yenen ABB ikinci olarak adını bir üst tura yazdırdı. Mertcan Atalan (24 sayı) takımı adına gruplardaki en skorer isim oldu.

Gruptaki ilk maçında Gilead ile karşılaşan BKM iyi bir oyun sergileyerek maçı 20-8 kazanmasını bildi. İkinci ve üçüncü maçlarını kaybetsede grubu üçüncü olarak tamamlamayı başaran BKM ikinci tura yükselmeyi başardı.

2014 sezonu gümüş madalya sahibi Gilead iyi oyunlar sergilesede aradığı galibiyeti bir türlü bulamadı ve grubu dördüncü olarak tamamladı.

Diğer Fotoğraflar