Doğuş Otomotiv’in Tecrübesi Yetti

Hardline 3x3 Şirketler Baketbol Ligi ne bu sezon yedinci kez katılan Doğuş Otomotiv yılların tecrübesiyle D Grubu nu lider olarak tamamlamayı başardı. Grupta Michelin ikinci olurken, ACN Basket takımı üçüncü olarak bir üst tura çıktı.

Ligin deneyimli ekibi Doğuş Otomotiv ilk maçında ACN Basket'i sadece bir sayı farkla 14-13 yenerek grup liderliği için önemli bir galibiyet elde etti. İkinci maçında ise Bilin Yazılım karşısında 27-7 galip geldi ve son maçında kendisi gibi iki galibiyeti olan Michelin ile karşılaştı. Zorlu geçen mücadele sonunda 28-24'lük skorla galip gelen Doğuş Otomotiv ikinci tura grup lideri olarak yükseldi. Ligin en tecrübeli oyuncularından Mehmet Fatih Türker potalara tam 39 sayı bıraktı.

Grubu ikinci sırada tamamlayan Michelin günün ilk maçında Bilin Yazılım karşısında 25-11 galip geldi. İkinci maçında ise ACN Basket karşısında 21-14'lük skorla kazanan taraf oldu. Grupta sadece bir mağlubiyet alan Michelin'de Emirhan Şenkul 37 ve Korcan Şengün 32 sayıyla takımlarının sayı yükünü çektiler.

ACN Basket kazananın gruptan çıkacağı maçta Bilin Yazılım karşısında 17-13 galip gelerek turnuvaya devam eden ekip oldu. ACN Basket'te Oğuz Alkışoğlu rakip potalara 32 sayı bırakarak bolca alkış aldı.

Bilin Yazılım ise grubunu 4. sırada tamamlayarak turnuvaya veda eden ekip olurken takımının 24 sayısına imza atan Ahmet Can Üstündağ oynadığı maçlarda skorer yönüyle ön plana çıktı.

 

 

 

Diğer Fotoğraflar

11.10.2015