DHL Global Forwarding 3’te 3

DHL Global Forwarding 3’te 3
23.09.2013

Ligin yeni takımlarından DHL Global Forwarding güçlü rakiplerini geride bırakarak I grubunu lider tamamladı.

21 Eylül tarihinde oynanan I grubu müsabakalarında GlaxoSmithKline 1, Bank Pozitif, Testo ve DHL Global Forwarding takımları bir üst tura yükselmek için karşı karşıya geldiler.

Ligin yeni takımlarından DHL Global Forwarding Can Benian kaptanlığında ilk maçında ligin köklü ekiplerinden GlaxoSmithKline 1 takımı ile karşılaştı. Çekişmeli geçen mücadele sonunda sahadan 10-5 galip ayrılan DHL Global Forwarding, ikinci maçında Bank Pozitif'i 17-8, üçüncü maçında ise Testo'yu 16-9 yenmeyi başardı.

Grubun favori ekiplerinden GlaxoSmithKline 1 takımı ilk mağlubiyetin ardından toparlanmasını bildi ve Testo'yu 24-12 ardından Bank Pozitif'i 21-5 yenerek grubu ikinci tamamladı. Toplamda 50 sayı bulan GlaxoSmithKline 1 takımında bu sayıların 19'u Barış Durgun'dan geldi.

Grubun kader maçında Özgür Küçükhüseyin kaptanlığında Testo ile Sertaç Benzer kaptanlığındaki Bank Pozitif karşı karşıya geldi. Her saniye heyecanın giderek arttığı maç sadece bir sayı farkla (18-17) Bank Pozitif'in üstünlüğüyle sonuçlandı ve Bank Pozitif grubu üçüncü tamamladı. Testo maçında Bank Pozitif adına 10 sayı bulan Üzeyir Apaydın maçın yıldızı oldu.