DHL Express Gibi!

DHL Express Gibi!
22.09.2014

B grubunda DHL Express tüm maçlarını farklı kazanarak grubu lider bitirdi. Ligin yeni ekiplerinden Alstom ikinci olurken, ligin müdavimlerinden Buga Otis üçüncü sırada bir üst tura yükseldi.

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi'nde B grubunda tüm takımlar bir üst tura yükselmek ellerinden geleni yaptılar. Grup müsabakalarında ligin en tecrübeli ekiplerinden DHL Express üç maçını da kazanmasını bildi ve lider olarak günü tamamladı. DHL Express takımında oynadığı üç karşılaşmada da çift haneli rakamlara ulaşan Ömer Güler toplamdaki 32 sayılık katkısıyla günün yıldızlaşan isimlerinden oldu.

İlk maçında ligin köklü ekiplerinden Buga Otis takımını yenmeyi başaran Alstom ikinci maçında ise ligin iddialı ekiplerinden DHL Express ile karşı karşıya geldi ancak bu karşılaşmadan istediği sonucu alamadı ve sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Alstom son maçını Garanti Filo 2 takımıyla oynadı ve bu maçta grupta 2. galibiyetini alan Alstom bir üst tura grup 2.si olarak yükseldi. Oynadığı karşılaşmalarda Alstom takımında Can Yıldırım'ın 21 sayılık performansı dikkat çekiciydi.

Ligin en eski takımlarından Buga Otis, grupta tek galibiyetini Garanti Filo 2 takımı karşısında aldı ve  bu galibiyetle 3. sıradan bir üst tura yükselmiş oldu. Buga Otis takımında çembere bıraktığı 16 sayıyla Erdem Bayraktar takımının en skorer ismiydi.

Ligin yeni ekiplerinden Garanti Filo 2 takımında toplamda atılan 26 sayının 14'ünü kaydeden  Sarper Nafız Yörügel performansıyla alkış alsa da, takım olarak istediklerini skora yansıtamayan ekip turnuvaya erken veda etmiş oldu.