DHL Express Fırtına Gibi Başladı

DHL Express Fırtına Gibi Başladı
23.09.2013

Ligin en köklü ekiplerinden olan DHL Express A Grubu nda fırtına gibi esti. Tüm maçlarını farklı kazanan geçtiğimiz senenin finalisti grubu lider tamamlamasını bildi. Grupda ikinciliği Nestle Veterans elde ederken, üçüncü ABank 2 (Turuncu) takımı oldu.

DHL Express, Nestle Veterans, ABank 2 (Turuncu) ve TurkMall takımları 22 Eylül Pazar günü A Grubu müsabakaları için karşı karşıya geldiler.

Geçtiğimiz senenin finalisti DHL Express bu seneye de hızlı başlayarak üç maçını da farklı kazanmasını bildi. Toplamda 79 sayı bulan DHL Express grubu grubu lider tamamladı.

Nestle Veterans takımı sahada en az gençler kadar mücadele etti ve ABank 2 (Turuncu) takımını 17-12, TurkMall takımını da 12-6 yenmeyi başardı.

Grupta üçüncülük ABank 2 (Turuncu) ve TurkMall takımlarının arasında oynanan maçta belli oldu. İki takımında centilmence mücadele ettiği müsabakayı sadece iki sayı farkla ABank 2 (Turuncu) önde tamamlamayı başardı ve grubu üçüncü bitirdi.

Toplamda 182 sayının atıldığı grupta en çok sayı bulan isim 33 sayı ile geçtiğimiz senenin sayı kralı olan Ömer Güler (DHL Express) oldu.