DHL Express Bıraktığı Yerden Devam Ediyor

DHL Express Bıraktığı Yerden Devam Ediyor
09.10.2011

A Grubu sonuçları ve puan durumu

Hardline 3x3 Şirketler Kadınlar Basketbol Ligi'nin 2011 açılış maçında son şampiyon DHL Express ile Paradox takımları karşılaştı. Geçtiğimiz yılım en değerli oyuncusu seçilen Belin Usta (16 sayı) önderliğinde Paradox potasına 22 sayı bırakan DHL Express sezona kolay bir galibiyetle başladı (22-4).

Grubun ikinci maçı için Coca-Cola İçecek ve D-Smart sahaya çıktılar. Pelin Arıcı'nın 7 sayısı ile rakibine üstünlük kuran Coca-Cola İçecek sahadan 11-2 galibiyetle ayrıldı.

DHL Express ikinci maçında D-Smart karşısında da 22 sayıya ulaşmayı başardı. Belin Usta 14 sayı ile yine maçın yıldızı oldu. D-Smart'ta Elif Başyurt ve Deniz Ağdaş'ın sayıları galibiyete yetmedi. 22-5 kazanan DHL Express galibiyet serisini devam ettirdi.

Müthiş bir savunma ile Coca-Cola İçecek'i on dakika boyunca durdurmayı başaran Paradox son dakikalarda rakibine teslim oldu. Pelin Arıcı ve Revza Bek'in 4'er sayısı Coca-Cola İçecek'i galibiyete taşıdı. 10-4 kazanan Coca-Cola İçecek için son maç DHL Express karşısında grup liderliği için olacak.

Turnuva kapsamında düzenlenen yetenek yarışmasına her takımdan bir sporcu katıldı. Slalom dribling, turnike, pota altı atış ve faul atışı istasyonlarından oluşan parkuru en kısa sürede tamamlayan DHL Express'in yıldızı Belin Usta yetenek yarışması şampiyonu oldu.

Grubun final karşılaşmasında DHL Express'in tüm sayılarını Belin Usta, Coca-Cola İçecek'in tüm saylarını da Ceylan Aykut attı. Maç sonucunda 9-4 kazanan DHL Express yarı finale yükselen ilk takım oldu.

Kaybedenin turnuvaya veda edeceği maçta D-Smart ve Paradox kozlarını paylaştılar. Çekişmenin son topa kadar sürdüğü maçta gülen taraf D-Smart oldu. 6-5'lik skor D-Smart'ı çeyrek finale taşıdı.

 
A TAKIMI SKOR B TAKIMI
DHL Express 22 : 4 Paradox
Coca-Cola İçecek 11 : 2 D-Smart
         
DHL Express 22 : 5 D-Smart
Paradox 4 : 10 Coca-Cola İçecek
         
DHL Express 9 : 4 Coca-Cola İçecek
D-Smart 6 : 5 Paradox
         
               
A GRUBU O G M A Y P İ. Av
DHL Express 3 3 0 53 13 6 -
Coca-Cola İçecek 3 2 1 25 15 5 -
D-Smart 3 1 2 13 38 4 -
Paradox 3 0 3 13 38 3 -