DHL Express, A Grubu’nu Süpürdü

DHL Express, A Grubu’nu Süpürdü
14.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi’nde 2. hafta heyecanı yaşanırken, A Grubu’nda DHL Express 3 maçını da rahat kazanarak grup liderliğine ulaştı. Medianova’nın 2. sırayı aldığı grupta 3.lük koltuğu ise Mapfre Sigorta’nın oldu. Grubun son sırasında turnuvanın renkli ekiplerinden Deutsche Messe yer aldı.

13 Ekim Cumartesi günü A Grubu'nda DHL Express, Mapfre Sigorta, Deutsche Messe ve Medianova üst tur mücadelesi verdi.

Günün ilk düdüğü DHL Express, Medianova mücadelesiyle çaldı. Bol skorun kaydedildiği karşılaşmanın özellikle son bölümünde ağırlığını hissetiren DHL Express 21-15'lik skorla zafere ulaştı ve turnuvaya hızlı bir giriş yapmış oldu. Grubun diğer mücadelesinde ise savunmalar ön plandaydı. Heyecanın son anlara kadar sürdüğü Mapfre Sigorta, Deutsche Messe mücadelesini kazanan 10'a 6'lık skorla Mapfre Sigorta oldu.

Grubun 2. maçlarında DHL Express baştan sona önde götürdüğü Deutsche Messe karşılaşmasını 31-6'lık skorla hanesine yazdırmayı bildi. 2.'lik yarışı açısından hayati bir önem taşıyan Medianova, Mapfre Sigorta maçı ise çetin bir mücadeleye sahne oldu. Medianova 16-11'lik skorla gruptaki ilk galibiyetini alırken 2.'lik yarışında da avantajı kapmış oldu.

Grubun son maçlarına girildiğinde de DHL Express'in hız kesmeye niyeti yoktu. DHL Express bu kez Mapfre Sigorta'yı farklı geçerken 30-7'lik skor turnuvanın son şampiyonuna namağlup liderliği getirdi. Grubun diğer maçında Deutsche Messe yine son ana kadar savaştı ancak turnuvaya galibiyetle tanışamadan veda etti. Medianova'nın 21-10'luk zaferi takıma 2.lik koltuğunu getirdi.

Turnuvanın favorilerinden DHL Express'te 3 maçta 28 sayıya ulaşan Barış Candan günün en spektaküler performanslarından birine imza attı. Barış'ın yanında takımının skor yükünü çeken bir diğer isim de toplamda 21 sayıya ulaşan Soner Kadri Topaloğlu oldu. Medianova'da günün yıldızı Cihan Yapıcı'ydı. Cihan 3 maç sonunda potalara toplam 32 sayı bırakmayı başardı. Mapfre Sigorta'da 18 sayıyla Asil Duygulu ve 10 sayıyla Erdem Mayadağ çift haneleri görürken Deutsche Messe'nin en skorer ismi Cihan Keser oldu.

Diğer Fotoğraflar