Denizbank A Grubunu Lider Tamamladı

Denizbank A Grubunu Lider Tamamladı
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi A grubunda Denizbank üç maçını da kazanmasını bildi ve kayıpsız bir üst tura yükseldi. Grupta ikinciliği Borusan elde ederken, AVL grupta bir üst tura yükselen son takım oldu.

8 Ekim Pazar günü oynanan A grubu maçları sonunda ligin tecrübeli ekiplerinden Denizbank kayıpsız olarak maçlarını tamamladı. İlk maçında Gulf Sigorta karşısında sahadan 17-10 galip ayrılan Denizbank, ikinci maçında da AVL'yi 25-14 yenmesini bildi. Liderlik için çıktığı Borusan maçını da 17-13 alan Denizbank'ta Ulaş Göde 21 sayı ile gruplarda takımının en skorer ismi oldu.

İlk maçında AVL'yi 12-8 ile geçen Borusan ikinci maçında Gulf Sigorta ile karşı karşıya geldi. Bu maçta sahadan 15-6 galip ayrılan Borusan son maçında kaybetse de grupta ikinci olarak bir üst tura yükselmeyi başardı.

Bir üst tura çıkacak olan takımın belli olacağı maçta ligin yeni ekiplerinden Gulf Sigorta ile AVL takımları karşı karşıya geldiler. Kıran kırana geçen mücadele sonunda AVL sadece üç sayı farkla maçı 14-11 kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

İyi oyunlar oynamasına rağmen aradığı galibiyeti bir türlü elde edemeyen Gulf Sigorta grup aşamasında turnuvaya erken veda etmek zorunda kaldı.

Diğer Fotoğraflar